Single eco, ennakkomaksu
Ennakkoon maksettu Economy-huone yhdelle. Tämä hinta on saatavilla varauksiin, jotka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausta ei voi siirtää tai peruuttaa. Sisältää aamiaisen, langattoman internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmaisen pysäköinnin majoituksen ajan.

89,15 €

Single eco

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Yhden hengen Economy-huone. Hinta sisältää aamiaisen, langattoman Internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmainen pysäköinnin majoituksen aikana.

104,00 €

Standard single, ennakkomaksu
Ennakkoon maksettu Standard-huone yhdelle. Tämä hinta on saatavilla varauksiin, jotka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausta ei voi siirtää tai peruuttaa. Sisältää aamiaisen, langattoman internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmaisen pysäköinnin majoituksen ajan.

110,40 €

Standard single

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Yhden hengen standard-huone. Hinta sisältää aamiaisen, langattoman Internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmainen pysäköinnin majoituksen aikana.

129,00 €

Standard twin, ennakkomaksu
Ennakkoon maksettu Standard-huone. Tämä hinta on saatavilla varauksiin, jotka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausta ei voi siirtää tai peruuttaa. Sisältää aamiaisen, langattoman internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmaisen pysäköinnin majoituksen ajan.

114,65 €

Standard twin

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Standard-huone. Hinta sisältää aamiaisen, langattoman Internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmainen pysäköinnin majoituksen aikana.

134,00 €

Standard+, ennakkomaksu
Ennakkoon maksettu parvekkeellinen Standard+ huone. Tämä hinta on saatavilla varauksiin, jotka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausta ei voi siirtää tai peruuttaa. Sisältää aamiaisen, kylpytakit ja tohvelit, ilmaisia suihkutuotteita, langattoman internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmaisen pysäköinnin majoituksen ajan.

123,15 €

Standard+

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Standard+huone parvekkeella ja merinäköalalla. Hinta sisältää aamiaisen, langattoman Internet-yhteyden, kylpytakin, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmainen pysäköinnin majoituksen aikana.

144,00 €