Single eco, ennakkomaksu
Ennakkoon maksettu Economy-huone yhdelle. Tämä hinta on saatavilla varauksiin, jotka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausta ei voi siirtää tai peruuttaa. Sisältää aamiaisen, langattoman internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmaisen pysäköinnin majoituksen ajan.

79,90 €

Single eco

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Yhden hengen Economy-huone. Hinta sisältää aamiaisen, langattoman Internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmainen pysäköinnin majoituksen aikana.

94,00 €

Twin eco, ennakkomaksu
Ennakkoon maksettu Economy-huone. Tämä hinta on saatavilla varauksiin, jotka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausta ei voi siirtää tai peruuttaa. Sisältää aamiaisen, langattoman internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmaisen pysäköinnin majoituksen ajan.

84,15 €

Twin eco

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Economy-huone. Hinta sisältää aamiaisen, langattoman Internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmainen pysäköinnin majoituksen aikana.

99,00 €

Standard single, ennakkomaksu
Ennakkoon maksettu Standard-huone yhdelle. Tämä hinta on saatavilla varauksiin, jotka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausta ei voi siirtää tai peruuttaa. Sisältää aamiaisen, langattoman internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmaisen pysäköinnin majoituksen ajan.

88,40 €

Standard single

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Yhden hengen standard-huone. Hinta sisältää aamiaisen, langattoman Internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmainen pysäköinnin majoituksen aikana.

104,00 €

Standard twin, ennakkomaksu
Ennakkoon maksettu Standard-huone. Tämä hinta on saatavilla varauksiin, jotka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausta ei voi siirtää tai peruuttaa. Sisältää aamiaisen, langattoman internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmaisen pysäköinnin majoituksen ajan.

92,65 €

Standard twin

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Standard-huone. Hinta sisältää aamiaisen, langattoman Internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmainen pysäköinnin majoituksen aikana.

109,00 €

Standard+, ennakkomaksu
Ennakkoon maksettu parvekkeellinen Standard+ huone. Tämä hinta on saatavilla varauksiin, jotka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausta ei voi siirtää tai peruuttaa. Sisältää aamiaisen, kylpytakit ja tohvelit, ilmaisia suihkutuotteita, langattoman internet-yhteyden, iltasaunamahdollisuuden sekä ilmaisen pysäköinnin majoituksen ajan.

101,15 €