Edellinen ostos hukassa?
Avoin lahjakortti

Avoin lahjakortti toimii maksuvälineenä hotellin, kartanoravintolan sekä hoitolan palveluihin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

0,00 €


Majoituslahjakortti

Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahden hengen huoneessa. Majoitus sisältää aamiaisen, pääsyn kuntosalille sekä sauna- ja allasosaston käytön. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

127,00 €


Sviittilahjakortti

Sviittilahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle hengelle sviitissä erillisessä Kavaljeeri-rakennuksessa. Majoitus sisältää aamiaisen, pääsyn kuntosalille sekä sauna- ja allasosaston käytön. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

160,00 €


Hellitä Hetkeksi paketti

Hellitä Hetkeksi paketti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle hengelle (pe-su). Lahjakorttiin kuuluu aamiainen, pääsy kuntosalille, sauna- ja allasosasto. Lisäksi paketti sisältää kolmen ruokalajin illallisen, lasilliset kuohuviniiä sekä hemmotteluhoidon molemmille valinnan mukaan (jalkahoito, kasvohoito tai hieronta). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

299,00 €


Sunnuntaibrunssi

Lahjakortti sisältää sunnuntaibrunssin kahdelle hengelle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

84,00 €


Avoin hoitolahjakortti

Avoin hoitolahjakortti toimii maksuvälineenä hemmotteleviin kauneushoitoihin sekä hoitolan tuotteisiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

0,00 €


Hieronta 60 min

Lahjakortti klassiseen 60min hierontaan. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

65,00 €


Kartanon Kaunotar hoito

Kasvojen ja vartalon täydellinen hoitoelämys luonnon öljyillä ja marjauutteilla. Hoito sisältää vartalon hieronnan luomumarjaöljyillä jaloille, selälle, hartioille ja käsille sekä virkistävän ihotyyppisi mukaisen kasvohoidon sekä kasvojen hieronnan. Kesto 90min. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Varaukset osoitteesta www.timma.fi, puhelimitse numerosta 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteesta info@backby.fi.

120,00 €


Kartanon komistus hoito

Kasvojen ja vartalon täydellinen hoitoelämys luonnon öljyillä ja marjauutteilla. Alkupuhdistus, timanttikuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, ihon tarpeen mukaisen tehoaineen imeytys ultraäänilaitteella, niska-hartiaseudun rentouttava hieronta, päänahan hieronta, käsien kuorinta, kynsien siistiminen ja käsien hoitovoide. Kesto 90min. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Varaukset osoitteesta www.timma.fi, puhelimitse numerosta 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteesta info@backby.fi.

120,00 €