Edellinen ostos hukassa?
Avoin lahjakortti

Avoin lahjakortti toimii maksuvälineenä hotellin, kartanoravintolan sekä hoitolan palveluihin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

0,00 €


Majoituslahjakortti

Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahden hengen huoneessa. Majoitus sisältää aamiaisen, pääsyn kuntosalille sekä sauna- ja allasosaston käytön. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

132,00 €


Sviittilahjakortti

Sviittilahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle hengelle sviitissä erillisessä Kavaljeeri-rakennuksessa. Majoitus sisältää aamiaisen, pääsyn kuntosalille sekä sauna- ja allasosaston käytön. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

180,00 €


Hellitä Hetkeksi paketti

Hellitä Hetkeksi paketti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle hengelle (pe-su). Lahjakorttiin kuuluu aamiainen, pääsy kuntosalille, sauna- ja allasosasto. Lisäksi paketti sisältää kolmen ruokalajin illallisen, lasilliset kuohuviniiä sekä hemmotteluhoidon molemmille valinnan mukaan (jalkahoito, kasvohoito tai hieronta). Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

299,00 €


Sunnuntaibrunssi

Lahjakortti sisältää sunnuntaibrunssin kahdelle hengelle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

84,00 €


Brunssi ja kuohuvaa kahdelle

Lahjakortti sisältää sunnuntaibrunssin kahdelle hengelle sekä lasilliset kuohuviiniä. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Varaukset puhelimitse numeroon 09 887 191 tai sähköpostitse osoitteeseen info@backby.fi.

94,00 €