Rinne 1-6 hlö
Rinne sijaitsee omassa rauhassa viehättävällä paikalla jokimaisemissa, laidunten ympäröimänä. Rinteessä on olohuone, aula, keittiö, kaksi makuuhuonetta ja wc/suihkutila. Siellä voi majoittua 1-6 henkilöä, alakerran makuuhuoneessa parisänky kahdelle ja yläkerran makuuhuoneessa kaksi yhden hengen sänkyä sekä levitettävä vuodesohva kahdelle. Petivaatteet, lakanat ja pyyhkeet sekä aamiaiset Oppilasruokalassa sisältyvät hintaan. Lemmikkieläimet ovat lisämaksusta sallittuja. Ajo-ohje: Varsanojantieltä käännytään Aallontielle, ohi Oppilasruokalan ja Lumme -rakennuksen jatketaan alamäkeen oikealle kaartuvaa tietä ja käännytään oikealle Karrinmäentielle. Noin kahden sadan metrin päässä käänny Y-risteyksestä vasemmalle ja pääset suoraan Rinteen pihalle.

208,00 €

Porkkana
Hotelli-tasoinen majoitus. Huoneistossa vuodepaikat kahdelle sekä vuodesohva lisävuoteeksi (max 4 hlö/huoneisto). Tv, minikeittiö perusastioineen, wc, suihku ja sauna. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja! *Hintaan sisältyy aamiainen, petivaatteet ja pyyhkeet.

175,00 €

Lemmikkitalo Kerho 3hh
Kerhossa on 3hh huoneita, yhteiset keittiö-, WC- ja olohuonetilat. Suihkut sijaitsevat viereisessä Lumme rakennuksessa. Huonehinta sisältää lemmikkimaksun, aamiaiset, vuodevaatteet, lakanat sekä pyyhkeet. Kerho sijaitsee Ravintola Oppilasruokalan välittömässä läheisyydessä.

113,00 €

Kanerva 2hh
2 hengen soluhuone Jaetut wc, keittiö, suihku ja oleskelutilat. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja! *Hintaan sisältyy aamiaiset Oppilasruokalassa sekä pyyhkeet ja petivaatteet.

107,00 €