Tunturimökki
MAKSA NYT. Tunturimökki 75m2, 3 makuuhuonetta joista jokaisessa vuoteet kahdelle. Takkatuvassa lisävuodemahdollisuus kahdelle. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Sisäänpääsy Arctic Spa -kylpylään sisältyy hintaan. Keittiö ja ruokapöytä 6:lle. Sisältää loppusiivouksen (huom. lähtiessä astiat tiskattava, tavarat omille paikoilleen). Ei aterioita. Check in 16-22 / check-out 8-12. Mikäli varaus perutaan viimeistään 2 vrk ennen saapumispäivää, varausmaksu palautetaan vähennettynä 10 € toimisto- ja peruutusmaksuilla. Lisäksi mahdolliset luottokorttikulut vähennetään palautuksesta. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, varausmaksusta pidätetään ensimmäisen yön hinta.

201,00 €

Tunturimökki allergia / ei lemmikkejä
MAKSA NYT. Tunturimökki 75m2, 3 makuuhuonetta joista jokaisessa vuoteet kahdelle. Takkatuvassa lisävuodemahdollisuus kahdelle. Ei lemmikkejä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Sisäänpääsy Arctic Spa -kylpylään sisältyy hintaan. Keittiö ja ruokapöytä 6:lle. Sisältää loppusiivouksen (huom. lähtiessä astiat tiskattava, tavarat omille paikoilleen). Ei aterioita. Check in 16-22 / check-out 8-12. Mikäli varaus perutaan viimeistään 2 vrk ennen saapumispäivää, varausmaksu palautetaan vähennettynä 10 € toimisto- ja peruutusmaksuilla. Lisäksi mahdolliset luottokorttikulut vähennetään palautuksesta. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, varausmaksusta pidätetään ensimmäisen yön hinta.

201,00 €

Tunturimökki

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

MAKSA MYÖHEMMIN. Tunturimökki 75m2, 3 makuuhuonetta joista jokaisessa vuoteet kahdelle. Takkatuvassa lisävuodemahdollisuus kahdelle. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Sisäänpääsy Arctic Spa -kylpylään sisältyy hintaan. Keittiö ja ruokapöytä 6:lle. Sisältää loppusiivouksen (huom. lähtiessä astiat tiskattava, tavarat omille paikoilleen). Ei aterioita. Check in 16-22 / check-out 8-12. Varauksen voi perua kuluitta tulopäivänä klo 12 mennessä.

216,00 €

Tunturimökki allergia / ei lemmikkejä

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

MAKSA MYÖHEMMIN. Tunturimökki 75m2. 3 makuuhuonetta joista jokaisessa vuoteet kahdelle. Takkatuvassa lisävuodemahdollisuus kahdelle. Ei lemmikkejä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Sisäänpääsy Arctic Spa -kylpylään sisältyy hintaan. Keittiö ja ruokapöytä 6:lle. Sisältää loppusiivouksen (huom. lähtiessä astiat tiskattava, tavarat omille paikoilleen). Ei aterioita. Check in 16-22 / check-out 8-12. Varauksen voi perua kuluitta tulopäivänä klo 12 mennessä.

216,00 €