Tervetuloa Hotel & Spa Resort Järvisydämen Elämyskauppaan

Maisemasviitti 1-2hlö
Vietä unohtumaton yö tähtitaivaan alla! Yöpyminen Maisemasviitissä 1-2 hengelle sisältää aamiaisen ja sisäänpääsyn Järvikylpylään. Varaa majoitus verkkokaupastamme ja saat tervetulomaljan kaupan päälle!

247,00 €

Järvisydämellinen elämysloma eläkeläisille
Elämyslomalla Maisemasviitissä nukut tähtitaivaan alla, rentoudut Järvikylpylässä ja nautit aamiaisen sekä 3 ruokalajin Kestikievarin Tulimenun ravintolassamme. Aktiviteetiksi voitte valita ulkoilua sesongin vuokravälineillä tai sisäänpääsyn musiikki-iltaan. Tämä paketti on 1-2 hengelle. Alennettu hinta eläkeläisille su-to välillä.

300,00 €

Järvisydämellinen elämysloma
Järvisydämellisellä elämyslomalla Maisemasviitissä nukut tähtitaivaan alla, rentoudut Järvikylpylässä ja nautit aamiaisen sekä 3 ruokalajin Kievarin tulimenun ravintolassamme. Aktiviteetiksi voitte valita ulkoilua sesongin vuokravälineillä tai sisäänpääsyn bändi-iltaan. Paketti on kahdelle hengelle.

307,50 €

Maisemasviitti 2-4hlö
Vietä unohtumaton yö tähtitaivaan alla! Yöpyminen 2 makuuhuoneen Maisemasviitissä 2-4 hengelle sisältää aamiaisen ja sisäänpääsyn Järvikylpylään. Varaa majoitus verkkokaupastamme ja saat tervetulomaljan kaupan päälle!

308,50 €