Tervetuloa Hotel & Spa Resort Järvisydämen Elämyskauppaan

Suite huone
Elämyshotellin Suite -huone (4+2 vuodetta) poreammeella ja erillisellä alkovilla. Tervetulomalja, aamiainen ja sisäänpääsy Järvikylpylään sisältyvät hintaan.

162,00 €

Elämysloma Suite-huoneessa
Järvisydämellinen elämysloma hotellimme Suite -huoneessa (poreammeella). Elämysloma sisältää tervetulomaljat, aamiaiset, valintasi mukaan vuokravälineet tai sisäänpääsyn bändi-iltaan, sisäänpääsyn Järvikylpylään sekä 3 ruokalajin Kestikievarin tulimenuillallisen.

226,90 €

Standard huone
Elämyshotellin 2 hengen standard -huone parvekkeella, josta näkymä järvelle tai pihapiiriin. Tervetulomalja, aamiainen ja sisäänpääsy Järvikylpylään sisältyvät hintaan.

142,00 €

Elämysloma Standard huoneessa
Järvisydämellisellä 2 hlön elämyslomalla majoitut tunnelmallisessa Elämyshotellissa (standard huoneessa), rentoudut Järvikylpylässä ja nautit aamiaisen sekä 3 ruokalajin Tulimenun ravintolassamme. Aktiviteetiksi voitte valita ulkoilua sesongin vuokravälineillä tai sisäänpääsyn bändi-iltaan. Paketti on 2 hengelle.

216,90 €

Saunallinen Superior Suite
Elämyshotellin Superior suite -huone (2+2 vuodetta) saunalla ja poreammeella. Tervetulomaljat, aamiainen ja sisäänpääsy Järvikylpylään sisältyvät hintaan. Huoneessa 2 vuodetta ja 2 lisävuodetta.

186,90 €

Superior Suite
Elämyshotellin Superior suite (2+2 vuodetta) poreammeella. Tervetulomaljat, aamiaiset ja sisäänpääsy Järvikylpylään sisältyvät hintaan. Huoneessa on 2 vuodetta ja 2 lisävuodetta.

158,00 €

VIP Suite
Elämyshotellin VIP suite (2+2 vuodetta) järvinäköalalla, takalla, poreammeella ja kokoustilalla sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Tervetulomaljat, aamiainen ja sisäänpääsy Järvikylpylään sisältyvät hintaan. Huoneessa on 2 vuodetta ja 2 lisävuodetta.

304,00 €