Arkitarjous Suite-huoneessa
Ota tauko arjesta ja vietä unohtumaton yö tunnelmallisessa Elämyshotellissa! Arkitarjous sisältää yöpymisen suite huoneessa, aamiaiset, sisäänpääsyn Järvikylpylään sekä tervetulomaljat. Hinta 99€/ aikuinen/ min 2hlö. Lapsihinta 49€. Tarjous voimassa su-to 23.12.2019 saakka, niin kauan kuin tarjoushuoneita riittää. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Voimassa vain verkkokaupassa.

154,50 €

Suite huone
Elämyshotellin suite -huone (4+2 vuodetta) poreammeella ja erillisellä alkovilla. Tervetulomalja, aamiainen ja sisäänpääsy Järvikylpylään sisältyvät hintaan.

213,50 €

Järvisydämellinen elämysloma
Järvisydämellinen elämysloma hotellimme suite -huoneessa 2 hengelle. Elämyslomamme sisältää tervetulomaljan, aamiaisen, valintasi mukaan vuokravälineet tai sisäänpääsyn bändi-iltaan, sisäänpääsyn Järvikylpylään sekä 3 ruokalajin Kestikievarin tulimenuillallisen. Paketti on varattavissa kahdelle 1-2 hengelle (+ yhdelle lapselle).

309,00 €

Superior suite saunalla
Elämyshotellin Superior suite -huone (2+2 vuodetta) saunalla ja poreammeella. Tervetulomalja, aamiainen ja sisäänpääsy Järvikylpylään sisältyvät hintaan.

235,50 €

Superior Suite
Elämyshotellin Superior suite (2+2 vuodetta) poreammeella. Tervetulomalja, aamiainen ja sisäänpääsy Järvikylpylään sisältyvät hintaan.

198,50 €

VIP suite
Elämyshotellin VIP suite (2+2 vuodetta) järvinäköalalla, takalla, poreammeella ja kokoustilalla sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Tervetulomalja, aamiainen ja sisäänpääsy Järvikylpylään sisältyvät hintaan.

348,50 €