Tervetuloa Hotel & Spa Resort Järvisydämen Elämyskauppaan

HouseBoat TARJOUS 99€/ hlö/ 2hh
Majoitu Saimaan aalloilla, 2 hlön HouseBoatissa! Lämmitä saunaa ja ulkoile puhtaan Saimaan maisemissa, kaukana kaupungin vilskeestä. HouseBoatista löytyy keittiö, sauna, kattoterassi, olohuone ja makuuhuone. 3. henkilö majoittuu lisävuoteella. Tarjous sisältää yöpymisen. Hinta 99€/ hlö. Tarjous voimassa 31.5. asti, koskee uusia verkkokaupan varauksia. Perutun varauksen maksua ei palauteta, varauks

198,00 €

HouseBoat 1 makuuhuoneella
Majoitu mukavasti Saimaan aalloilla 1 makuuhuoneen Houseboatissa. 2 hengen HouseBoatista löytyy keittiö, sauna, kattoterassi, olohuone/ ruokailutila. 3. henkilö voi majoittua lisävuoteella. Tervetulomaljat, aamiainen ja sisäänpääsy kylpylään sisältyvät hintaan. Kesäaikaan voit varata veneelle myös kipparin ja lähteä retkeilemään kauniiseen Linnansaaren kansallispuistoon.

305,30 €

HouseBoat 2 makuuhuoneella
Majoitu mukavasti Saimaan aalloilla 2 makuuhuoneen HouseBoatissa. 4 hengen HouseBoatista löytyy keittiö, sauna, kattoterassi, olohuone/ ruokailutila (4 hengen pyöreä pöytä). Tervetulomaljat, aamiainen ja sisäänpääsy kylpylään sisältyvät hintaan. Kesäaikaan voit varata veneelle myös kipparin ja lähteä retkeilemään kansallispuistoon.

305,30 €