FatBike
Sähköavusteisella Fatbikella ajelet helposti pitkin metsäpolkuja, Porosalmen mäkisiä teitä ja talven lumista järvenselkää. Rentoudu ja nauti luonnosta kevyesti pyöräillen! Hinta on 4 tunnin vuokralle. Pyörän voitte noutaa vastaanotosta. Varaukset samalle päivälle suoraan vastaanotosta.
SUP lauta
Vuokraa SUP lauta ja lähde retkelle Järvisydämen lähisaaristoon ja Linnansaaren kansallispuiston maisemiin. Hinta on 4 tunnin vuokralle sisältäen laudan, melan ja pelastusliivit. Laudan voitte noutaa vastaanotosta. Varaukset samalle päivälle suoraan vastaanotosta.
Kanootti
Vuokraa kahden hengen kanootti. Hinta on 4 tunnin vuokralle. Vuokra sisältää kanootin, melat, pelastusliivit ja kartan 2 hengelle. Voitte noutaa vuokravälineet vastaanotosta. Varaukset samalle päivälle suoraan vastaanotosta. Jos haluat varata yli 2 hengelle, teethän useamman varauksen.
Yksikkö kajakki
Vuokraa yksikkö kajakki. Hinta on 4 tunnin vuokralle. Vuokra sisältää kajakin, melan, pelastusliivit ja kartan. Kajakin varusteineen voitte noutaa vastaanotosta. Varaukset samalle päivälle suoraan vastaanotosta.
Kaksikko kajakki
Vuokraa kaksikko kajakki. Vuokra sisältää kajakin, melat, pelastusliivit ja kartan 2 hengelle. Vuokra-aika 4 tuntia. Kajakin varusteineen voitte noutaa vastaanotosta. Varaukset samalle päivälle suoraan vastaanotosta. Jos haluat varata yli 2 hengelle, teethän useamman varauksen.