Standard lomahotelli, maksu heti
Päähotelliin ja ravintolaan 150 metriä matkaa. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, 2 x 90 cm vuoteet, ja pimennysverhot. Maksu varatessa. Varausta ei voi peruuttaa.

70,00 €

Economy lomahotelli (1hh)

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Päähotelliin ja ravintolaan 150 metriä matkaa. Huoneessa on yksi 120cm leveä vuode, kylpyhuone suihkulla, Hiustenkuivaaja, TV ja pimennysverhot. Varauksen voi peura kuluitta vuorokautta ennen saapumista

74,00 €

Standard lomahotelli

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Päähotelliin ja ravintolaan 150 metriä matkaa. Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, 2 x 90 cm vuoteet ja pimennysverhot. Varauksen voi perua kuluitta vuorokautta ennen saapumista.

74,00 €

Standard päähotelli, maksu heti
Huoneessa kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, minijääkaappi, 2 x 90 cm vuoteet ja pimennysverhot. Hintaan sisältyy ohjelmaliput tavallisina tanssi-iltoina. Erikoisilloissa pääsylippu iltaohjelmaan +25€/hlö Maksu varatessa. Varausta ei voi peruuttaa.

90,00 €

Standard päähotelli

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, minijääkaappi, 2 x 90 cm vuoteet ja pimennysverhot. Hintaan sisältyy ohjelmaliput tavallisina tanssi-iltoina. Erikoisilloissa pääsylippu iltaohjelmaan +25€/hlö. Varauksen voi perua kuluitta vuorokautta ennen saapumista.

94,00 €

Standard 1.krs päähotelli

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Parkkipaikka/pihaparveke huoneen edessä.Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, 2 x 90 cm vuoteet, pimennysverhot. Hintaan sisältyy ohjelmaliput tavallisina tanssi-iltoina. Erikoisilloissa pääsylippu iltaohjelmaan +25€/hlö. Varauksen voi perua kuluitta vuorokautta ennen saapumista.

94,00 €