Economy Päähotelli 1hh
Majoitus yhden hengen huoneessa aamiaisella Varustelu: Kylpyhuone suihkulla, Hiustenkuivaaja, TV, pimennysverhot

64,00 €

Standard-huone Päähotelli yhdelle
Kylpyhuone suihkulla, Hiustenkuivaaja, TV, minijääkaappi, pimennysverhot

94,00 €

Superior 1hh päähotelli
Kylpyhuone suihkulla, Hiustenkuivaaja, Kylpytakit, TV, minijääkaappi, 2 x 90 cm vuoteet, pimennysverhot

114,00 €

Superior-huone Päähotelli yhdelle
Kylpyhuone suihkulla, Hiustenkuivaaja, Kylpytakit, TV, minijääkaappi, pimennysverhot ja ilmalämpöpumppu.

114,00 €

Retro Suite Päähotelli yhdelle
Kylpyhuone suihkulla, oma sauna tai amme, Kylpytakit, hiustenkuivaaja ja ilmalämpöpumppu. Oleskelualue ja makuuhuone, parivuode 160 cm, TV, Vedenkeitin ja kahvia/teetä

114,00 €

Keurusharju Loma-asunto
Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet max. 6 hengelle sekä korillisen takkapuita/oleskelu. Vastaanottomme on hotelli Keurusselän vastaanotossa. Loma-asunnot ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15 eteenpäin ja luovutuslähtöpäivänä klo 12 mennessä. Avaimet palautetaan hotelli Keurusselän vastaanottoon. Loma-asunnoissa on oma lasitettu terassi, oleskelutila keittiönurkkauksella, ilmalämpöpumppu, takka, sauna, kylpyhuone, WC ja TV sekä langaton WiFi. Varustukseen kuuluu perusastiasto, jääkaappi, liesi, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja kahvi- ja vedenkeitin.

130,00 €

Keurusharju Loma-asunto + lemmikki
Loma-asunto, jossa lemmikit ovat sallittuja. Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet max. 6 hengelle sekä korillisen takkapuita/oleskelu sekä lemmikkimaksun 20€/viipymä. Vastaanottomme on hotelli Keurusselän vastaanotossa. Loma-asunnot ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15 eteenpäin ja luovutuslähtöpäivänä klo 12 mennessä. Avaimet palautetaan hotelli Keurusselän vastaanottoon. Loma-asunnoissa on oma lasitettu terassi, oleskelutila keittiönurkkauksella, ilmalämpöpumppu, takka, sauna, kylpyhuone, WC ja TV sekä langaton WiFi. Varustukseen kuuluu perusastiasto, jääkaappi, liesi, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja kahvi- ja vedenkeitin.

150,00 €