Standard

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Huone on samassa kerroksessa vastaanoton ja ravintolan kanssa. Hintaan sisältyy kylpylä, aamiainen, sekä ohjelmaliput tavallisina tanssi-iltoina. Varauksen voi perua kuluitta vuorokautta ennen saapumista (ennakkoon maksettua varausta ei voi perua, mutta sitä voi siirtää). Kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, minijääkaappi, silitysrauta ja -lauta, 2 x 90 cm vuoteet, pimennysverhot.

109,00 €

Standard 1.krs

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Parkkipaikka/pihaparveke huoneen edessä. Hintaan sisältyy kylpylä, aamiainen, sekä ohjelmaliput tavallisina tanssi-iltoina. Varauksen voi perua kuluitta vuorokautta ennen saapumista (ennakkoon maksettua varausta ei voi perua, mutta sitä voi siirtää). Huoneessa on kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, TV, 2 x 90 cm vuoteet, pimennysverhot.

109,00 €

Superior

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Parkkipaikka/pihaparveke huoneen edessä. Hintaan sisältyy kylpylä, aamiainen, sekä ohjelmaliput tavallisina tanssi-iltoina. Varauksen voi perua kuluitta vuorokautta ennen saapumista (ennakkoon maksettua varausta ei voi perua, mutta sitä voi siirtää). Kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, kylpytakit, TV, minijääkaappi, 2 x 90 cm vuoteet, pimennysverhot, Wifi ja ilmalämpöpumppu huoneessa.

129,00 €