Näytä kaikki hotellit
Standard - Flex
Kodikkaassa kahden henkilön huoneessa (n. 9-11 m2) on erilliset vuoteet. Jaettu kylpyhuone ja wc ovat käytävällä. Huomioittehan majoitushuoneiden sijainnin ravintolan välittömässä läheisyydessä: musiikki ja muut äänet voivat olla ajoittain häiritseviä! HINNAN SÄÄNNÖT: 25 % varausmaksu veloitetaan heti varauksenteon jälkeen maksulinkillä. Mikäli varausmaksua ei ole maksettu eräpäivänä varaus peruuntuu automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Varausta voidaan muuttaa milloin tahansa saatavuuden mukaan. Peruutus viimeistään 4 vrk ennen saapumista: varausmaksu palautetaan. Peruutukset 4 vrk lähempänä saapumisaikaa: varausmaksua ei palauteta.

229,00 €

Plus - Flex
Korkeatasoisessa ja kodikkaassa kahden henkilön huoneessa (n. 18 m2) on parivuode ja oma kylpyhuone. Huomioittehan majoitushuoneiden sijainnin ravintolan välittömässä läheisyydessä: musiikki ja muut äänet voivat olla ajoittain häiritseviä! HINNAN SÄÄNNÖT: 25 % varausmaksu veloitetaan heti varauksenteon jälkeen maksulinkillä. Mikäli varausmaksua ei ole maksettu eräpäivänä varaus peruuntuu automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Varausta voidaan muuttaa milloin tahansa saatavuuden mukaan. Peruutus viimeistään 4 vrk ennen saapumista: varausmaksu palautetaan. Peruutukset 4 vrk lähempänä saapumisaikaa: varausmaksua ei palauteta.

239,00 €

Premium - Flex
Suuressa (n. 25 m2) upeassa huoneessa on parivuode kahdelle ja oma kylpyhuone. Huoneesta avautuu esteetön merinäköala, josta voi nauttia myös omalla suurella terassilla. Huomioithan majoitushuoneiden sijainnin ravintolan välittömässä läheisyydessä: musiikki ja muut äänet voivat olla ajoittain häiritseviä! HINNAN SÄÄNNÖT: 25 % varausmaksu veloitetaan heti varauksenteon jälkeen maksulinkillä. Mikäli varausmaksua ei ole maksettu eräpäivänä varaus peruuntuu automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Varausta voidaan muuttaa milloin tahansa saatavuuden mukaan. Peruutus viimeistään 4 vrk ennen saapumista: varausmaksu palautetaan. Peruutukset 4 vrk lähempänä saapumisaikaa: varausmaksua ei palauteta.

373,00 €