Edellinen ostos hukassa?
Lahjakortti

Lahjakortti on helppo antaa ja ihana saada! Lahjakortilla maksettavat majoitusvaraukset voi tehdä Hotellin asiakaspalvelun kautta puhelimitse (044 766 5005) tai sähköpostitse (info@hotellilahde.fi) , tai hotellin omilta verkkosivuilta. Voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakorttiostoilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Aamiaislahjakortti

Lahjakortti on helppo antaa ja ihana saada! Tällä lahjakortilla voit nauttia Hotelli Lähteen aamiaisesta arkisin klo 7-10:30 ja viikonloppuisin klo 8-11:00. Voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakorttiostoilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

12,90 €

Lahjakortti Suolah. 1krt

Lahjakortti on helppo antaa ja ihana saada! Tämä lahjakortti oikeuttaa yhteen käyntikertaan modernissa suolahuoneessamme. Suolahuone hoito on hyvinvointia tukeva, rentouttava tauko arjesta. Suolahuoneen terveyttä edistävä ja hoitava vaikutus perustuu suolapitoisen ilman hengittämiseen sekä tällaisessa ympäristössä oleiluun. Suola tunnetaan tulehduksia lievittävänä ja rauhoittavana, sekä kosteutta sitovana hoitomuotona. Hengitettynä suola tukee vastustuskykyä, vähentää limakalvojen turvotusta ja helpottaa liman irtoamista. Hengitystiet avautuvat ja ääni kulkee kirkkaammin. Myös iholle suolalla on antiseptinen ja kosteuttava vaikutus. Lahjakortilla maksettavat majoitusvaraukset voi tehdä Hotellin asiakaspalvelun kautta puhelimitse (044 766 5005) tai sähköpostitse (info@hotellilahde.fi) , tai hotellin omilta verkkosivuilta. Voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakorttiostoilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

25,00 €

Lahjakortti Suolah. 5krt

Lahjakortti on helppo antaa ja ihana saada! Tämä lahjakortti oikeuttaa 5:een käyntikertaan modernissa suolahuoneessamme. Suolahuone hoito on hyvinvointia tukeva, rentouttava tauko arjesta. Suolahuoneen terveyttä edistävä ja hoitava vaikutus perustuu suolapitoisen ilman hengittämiseen sekä tällaisessa ympäristössä oleiluun. Suola tunnetaan tulehduksia lievittävänä ja rauhoittavana, sekä kosteutta sitovana hoitomuotona. Hengitettynä suola tukee vastustuskykyä, vähentää limakalvojen turvotusta ja helpottaa liman irtoamista. Hengitystiet avautuvat ja ääni kulkee kirkkaammin. Myös iholle suolalla on antiseptinen ja kosteuttava vaikutus. Lahjakortilla maksettavat majoitusvaraukset voi tehdä Hotellin asiakaspalvelun kautta puhelimitse (044 766 5005) tai sähköpostitse (info@hotellilahde.fi) , tai hotellin omilta verkkosivuilta. Voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakorttiostoilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

100,00 €

Pääsylippu Kylpylään

Lahjakortti on helppo antaa ja ihana saada! Tämä lahjakortti oikeuttaa yhteen käyntikertaan ihanassa kylpylässämme. Varmista ajantaisin tieto aukioloajoista https://hotellilahde.fi/kylpyla/ Lahjakortilla maksettavat majoitusvaraukset voi tehdä Hotellin asiakaspalvelun kautta puhelimitse (044 766 5005) tai sähköpostitse (info@hotellilahde.fi) , tai hotellin omilta verkkosivuilta. Voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakorttiostoilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

29,00 €