Lepuuta siipiäsi Lentohotellissa!

Linna Premium 2hh
Kahden hengen huone kahdella erillisellä vuoteella, mahdollisuus 1-2 lisävuoteeseen. Huoneen varusteluuun kuuluu wc, suihku ja TV. Hintaan sisältyy aamiainen, veloitukseton internet-yhteys sekä ilmainen pysäköinti. Käytössä majoittuvien yhteinen täysin varusteltu keittö, jossa on jääkaapit omien eväiden säilytykseen.

100,00 €

Linna Budget 2hh
Kahden hengen hotellihuone, jossa eriliiset vuoteet sekä lisävuodemahdollisuus. Varustuksena wc ja kirjoituspöytä. Yhteinen suihkutila löytyy käytävältä huoneiden Majoitushintaan sisältyy aamiainen, veloitukseton internet-yhteys sekä ilmainen pysäköinti.

90,00 €

Linna Hostel 4hh
Neljän hengen hostel-huone, erilliset vuoteet, oma wc ja suihku. Lisäpatjamahdollisuus. Sijainti yläkerrassa, ei hissiä. Majoitushintaan sisältyy aamiainen ja liinavaatteet. Majoitustilojen vieressä varusteltu keittiö, jossa jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiasto.

80,00 €

Hostel Budget 2hh
Kahden hengen huone, erilliset sängyt. Sijainti yläkerrassa, ei hissiä. Huoneessa vesipiste, jaettu wc ja suihku käytävällä. Hintaan sisältyy aamiainen ja liinavaatteet. Huoneen läheisyydessä yhteinen keittiö, joka on täysin varuteltu, mahdollisuus omien eväiden säiltytykseen.

60,00 €

Kurssiosasto 2hh
Kurssiosaston 2 hengen soluhuone, yhteinen wc- ja suihku toisen solun kanssa. Hintaan sisältyy aamiainen ja liinavaatteet. Majoitustila n. 150 m päässä päärakennuksesta. Majoitustilojen yhteydessä keittiöitä, joissa jääkaappi omien eväiden säilytykseen sekä mikro, kahvin- ja vedenkeitin.

60,00 €

Kurssiosasto 4 hh
Kurssiosaston 4 hengen soluhuone, 2 x 2hh ja yhteinen wc- ja suihku solujen välissä. Hintaan sisältyy aamiainen ja liinavaatteet. Majoitustila n. 150 m päässä päärakennuksesta. Majoitustilojen yhteydessä keittiöitä, joissa jääkaappi omien eväiden säilytykseen sekä mikro, kahvin- ja vedenkeitin.

60,00 €