Lepuuta siipiäsi Lentohotellissa!

Linna Premium 2hh
Kahden hengen huone kahdella erillisellä vuoteella, mahdollisuus myös lisävuoteeseen. Huoneen varusteluuun kuuluu wc, suihku ja TV. Majoitushintaan sisältyy aamiainen, veloitukseton internet-yhteys sekä ilmainen pysäköinti.

95,00 €

Linna Budget 2hh
Kahden hengen hotellihuone, jossa eriliiset vuoteet sekä lisävuodemahdollisuus. Varustuksena wc ja kirjoituspöytä. Yhteinen suihkutila löytyy käytävältä huoneiden Majoitushintaan sisältyy aamiainen, veloitukseton internet-yhteys sekä ilmainen pysäköinti.

85,00 €

Linna Hostel 2hh
Kahden hengen hostel-huone erillisillä vuoteilla sekä lisäpatjamahdollisuus. Linnan yläkerran huoneen varusteluun kuuluu oma wc ja suihku. Majoitushintaan sisältyy aamiainen, veloitukseton internet-yhteys sekä ilmainen pysäköinti. Majoitustilojen läheisyydessä on keittiö, jossa käytettävissä jääkaappi omien eväiden säilytykseen sekä mikro, kahvin- ja vedenkeitin.

75,00 €

Linna Hostel 4hh
Neljän hengen hostel-huone, erilliset vuoteet, oma wc ja suihku. Lisäpatjamahdollisuus. Sijainti yläkerrassa. Majoitushintaan sisältyy aamiainen ja liinavaatteet. Majoitustilojen vieressä varusteltu keittiö, jossa jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiasto.

75,00 €

Hostel Budget 2hh
Kahden hengen huone, erilliset sängyt. Sijainti yläkerrassa. Huoneessa vesipiste, jaettu wc ja suihku käytävällä. Hintaan sisältyy aamiainen ja liinavaatteet.

65,00 €