Edellinen ostos hukassa?
Arvolahjakortti

Lahjakortin voi käyttää kaikkiin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Teethän majoitus- ja Ravintola Kekäleen pöytävaraukset ennakkoon.

0,00 €


Kylpylälippu aikuinen

Sisäänpääsy yhdelle hengelle kylpylän sauna- ja allasosastolle. Lahjakortin voi valinnan mukaan käyttää myös muihin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Tarkkistathan kylpylän aukioloajat etukäteen!

24,00 €


Kylpylälippu lapsi

Sisäänpääsy yhdelle lapselle (4-14 vuotta) kylpylän sauna- ja allasosastolle. Lahjakortin voi valinnan mukaan käyttää myös muihin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Tarkkistathan kylpylän aukioloajat etukäteen!

16,00 €


Design Hotel Levi 1 vrk

1 vrk:n majoitus kahdelle hengelle Deluxe Double -huoneessa sisältäen aamiaisen ja sisäänpääsyn kylpylään. Lahjakortin voi valinnan mukaan käyttää myös muihin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Pyydämme ystävällisesti tekemään majoitusvarauksen ajoissa ja suosittelemme myös lämpimästi tekemään varauksen Ravintola Kekäleeseen ennakolta!

218,00 €


Design Hotel Sviitti 1 vrk

1 vrk:n majoitus kahdelle hengelle Deluxe Sviittissä sisältäen aamiaisen ja sisäänpääsyn kylpylään. Lahjakortin voi valinnan mukaan käyttää myös muihin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Pyydämme ystävällisesti tekemään majoitusvarauksen ajoissa ja suosittelemme myös lämpimästi tekemään varauksen Ravintola Kekäleeseen ennakolta!

698,00 €


Design Hotel Premium Sviitti 1 vrk

1 vrk:n majoitus kahdelle hengelle Deluxe Premium Sviittissä sisältäen aamiaisen ja sisäänpääsyn kylpylään. Lahjakortin voi valinnan mukaan käyttää myös muihin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spahoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Pyydämme ystävällisesti tekemään majoitusvarauksen ajoissa ja suosittelemme myös lämpimästi tekemään varauksen Ravintola Kekäleeseen ennakolta!.

898,00 €