Edellinen ostos hukassa?
Arvolahjakortti

Lahjakortin voi käyttää kaikkiin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Teethän majoitus- ja pöytävaraukset ennakkoon.

0,00 €


Kylpylälippu aikuinen

Sisäänpääsy yhdelle hengelle kylpylän sauna- ja allasosastolle. Lahjakortin voi valinnan mukaan käyttää myös muihin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

24,00 €


Kylpylälippu lapsi

Sisäänpääsy yhdelle lapselle (4-14 vuotta) kylpylän sauna- ja allasosastolle. Lahjakortin voi valinnan mukaan käyttää myös muihin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

16,00 €


Design Hotel Levi 1 vrk

1 vrk:n majoitus kahdelle hengelle Deluxe Double -huoneessa sisältäen aamiaisen ja sisäänpääsyn kylpylään. Lahjakortin voi valinnan mukaan käyttää myös muihin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Teethän majoitusvarauksesi ennakkoon.

218,00 €


Design Hotel Sviitti 1 vrk

1 vrk:n majoitus kahdelle hengelle Deluxe Sviittissä sisältäen aamiaisen ja sisäänpääsyn kylpylään. Lahjakortin voi valinnan mukaan käyttää myös muihin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Teethän majoitusvarauksesi ennakkoon.

698,00 €


Design Hotel Premium Sviitti 1 vrk

1 vrk:n majoitus kahdelle hengelle Deluxe Premium Sviittissä sisältäen aamiaisen ja sisäänpääsyn kylpylään. Lahjakortin voi valinnan mukaan käyttää myös muihin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Teethän majoitusvarauksesi ennakkoon.

898,00 €


Levi Hotel Spa Perhehuone 1 vrk

1 vrk:n majoitus perhehuoneessa 2 aikuiselle ja 2 lapselle (4-14v) sisältäen aamiaisen ja kylpyläliput. Lahjakortin voi valinnan mukaan käyttää myös muihin Levi Hotel Span palveluihin (pois lukien Burger King ja spa-hoidot). Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Teethän majoitusvarauksesi ennakkoon.

158,00 €