Dbl Standard
DOUBLE huoneet ovat kaikki erityyppisiä ja persoonallisesti sisustettuja. Huoneiden kylpyhuoneet ovat varusteltu joko kylpyammeella tai suihkulla. Huone on kooltaan 12-14 m2. Huoneessa 160cm parisänky, kirjoituspöytä, tv, puhelin, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin. Huone sisältää aina aamupalan ja maksuttoman Wi-Fin. Jukolan sauna sijaitsee Hotelli Merihovin pohjakerroksessa ja on hotellivieraiden käytössä joka ilta klo 17.00-21.00. Muina aikoina mahdollisuus varata myös tilauksesta. Hotellin asiakkailla on käytössä sähköautonlatauspiste.

107,60 €

Lemmikkihuone
DOUBLE huoneet ovat kaikki erityyppisiä ja persoonallisesti sisustettuja. Huoneiden kylpyhuoneet ovat varusteltu joko kylpyammeella tai suihkulla. Huone on kooltaan 12-14 m2. Huoneessa 160cm parisänky, kirjoituspöytä, tv, pieni jääkaappi, puhelin, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin. Huone sisältää aina aamupalan ja maksuttoman Wi-Fin. Jukolan sauna sijaitsee Hotelli Merihovin pohjakerroksessa ja on hotellivieraiden käytössä joka ilta klo 17.00-21.00. Muina aikoina mahdollisuus varata myös tilauksesta. Hotellin asiakkailla on käytössä sähköautonlatauspiste.

122,60 €

Sviitti kahdelle
JUNIOR SVIITTEJÄ on erikokoisia sekä tunnelmaltaan viehättäviä. Sviittien huonekoko vaihtelee 18 - 27 m2. Huoneessa on parivuode 160 cm. Sviittejä löytyy joko saunallisia tai kylpyammeellisia. Lisäksi huoneesta löytyvät kirjoituspöytä, pieni jääkaappi, puhelin vedenkeitin, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Huone sisältää aina aamupalan ja maksuttoman Wi-Fin. Huoneessa on tilaa myös kahdelle varavuoteelle tarvittaessa. Jukolan sauna sijaitsee Hotelli Merihovin pohjakerroksessa ja on hotellivieraiden käytössä joka ilta klo 17.00-21.00. Muina aikoina mahdollisuus varata myös tilauksesta. Silitystarvikkeet löydät kolmannen kerroksen käytävän vitriinistä. Hotellin asiakkailla on käytössä sähköautonlatauspiste.

142,60 €