Dbl Standard
DOUBLE huoneet ovat kaikki erityyppisiä ja persoonallisesti sisustettuja. Huoneiden kylpyhuoneet ovat varusteltu joko kylpyammeella tai suihkulla. Huone on kooltaan 12-14 m2. Huoneessa 160cm parisänky, kirjoituspöytä, tv, puhelin, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin. Huone sisältää aina aamupalan ja maksuttoman Wi-Fin. Jukolan sauna sijaitsee Hotelli Merihovin pohjakerroksessa ja on hotellivieraiden käytössä joka ilta klo 17.00-21.00. Muina aikoina mahdollisuus varata myös tilauksesta. Hotellin asiakkailla on käytössä sähköautonlatauspiste.

117,60 €

Superior Dbl
SUPERIOR huoneet ovat kaikki erityyppisiä ja persoonallisesti sisustettuja. Huoneiden kylpyhuoneet ovat varusteltu suihkulla. Huone on tilava kooltaan 20 m2. Huoneessa 160cm parisänky, kirjoituspöytä, Smart tv 43", pieni jääkaappi, puhelin, hiustenkuivaaja ,vedenkeitin. Huone sisältää aina aamupalan ja maksuttoman Wi-Fin. Jukolan sauna sijaitsee Hotelli Merihovin pohjakerroksessa ja on hotellivieraiden käytössä joka ilta klo 17.00-21.00. Muina aikoina mahdollisuus varata myös tilauksesta. Silitystarvikkeet löydät kolmannen kerroksen käytävän vitriinistä. Hotellin asiakkailla on käytössä sähköautonlatauspiste.

132,60 €

Lemmikkihuone
DOUBLE huoneet ovat kaikki erityyppisiä ja persoonallisesti sisustettuja. Huoneiden kylpyhuoneet ovat varusteltu joko kylpyammeella tai suihkulla. Huone on kooltaan 12-14 m2. Huoneessa 160cm parisänky, kirjoituspöytä, tv, pieni jääkaappi, puhelin, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin. Huone sisältää aina aamupalan ja maksuttoman Wi-Fin. Jukolan sauna sijaitsee Hotelli Merihovin pohjakerroksessa ja on hotellivieraiden käytössä joka ilta klo 17.00-21.00. Muina aikoina mahdollisuus varata myös tilauksesta. Hotellin asiakkailla on käytössä sähköautonlatauspiste.

137,60 €

Sviitti kahdelle
JUNIOR SVIITTEJÄ on erikokoisia sekä tunnelmaltaan viehättäviä. Sviittien huonekoko vaihtelee 18 - 27 m2. Huoneessa on parivuode 160 cm. Sviittejä löytyy joko saunallisia tai kylpyammeellisia. Lisäksi huoneesta löytyvät kirjoituspöytä, pieni jääkaappi, puhelin vedenkeitin, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Huone sisältää aina aamupalan ja maksuttoman Wi-Fin. Huoneessa on tilaa myös kahdelle varavuoteelle tarvittaessa. Jukolan sauna sijaitsee Hotelli Merihovin pohjakerroksessa ja on hotellivieraiden käytössä joka ilta klo 17.00-21.00. Muina aikoina mahdollisuus varata myös tilauksesta. Silitystarvikkeet löydät kolmannen kerroksen käytävän vitriinistä. Hotellin asiakkailla on käytössä sähköautonlatauspiste.

142,60 €