Sgl Standard
SGL huoneet ovat kaikki erityyppisiä ja persoonallisesti sisustettuja , kooltaan 9m2 Huoneiden kylpyhuoneet ovat varusteltu suihkulla. Huoneessa on 120 cm sänky, kirjoituspöytä, Smart tv 43", pieni jääkaappi, puhelin, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin. Huone sisältää aina aamupalan ja maksuttoman Wi-Fin. Jukolan sauna sijaitsee Hotelli Merihovin pohjakerroksessa ja on hotellivieraiden käytössä joka ilta klo 17.00-21.00. Muina aikoina mahdollisuus varata myös tilauksesta. Hotellin asiakkailla on käytössä sähköautonlatauspiste.

101,00 €

Twin Standard
TWIN huoneet ovat kaikki erityyppisiä ja persoonallisesti sisustettuja. Huoneiden kylpyhuoneet ovat varusteltu suihkulla. Huone on kooltaan 10-12 m2. Huoneessa on 2 x 80 cm sänkyä, kirjoituspöytä, Smart tv 43", pieni jääkaappi, puhelin, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin. Huone sisältää aina aamupalan ja maksuttoman Wi-Fin. Jukolan sauna sijaitsee Hotelli Merihovin pohjakerroksessa ja on hotellivieraiden käytössä joka ilta klo 17.00-21.00. Muina aikoina mahdollisuus varata myös tilauksesta. Silitystarvikkeet löydät kolmannen kerroksen käytävän kaapista. Hotellin asiakkailla on käytössä sähköautonlatauspiste.

102,60 €

Sviitti kahdelle
JUNIOR SVIITTEJÄ on erikokoisia sekä tunnelmaltaan viehättäviä. Sviittien huonekoko vaihtelee 18 - 27 m2. Huoneessa on parivuode 160 cm. Sviittejä löytyy joko saunallisia tai kylpyammeellisia. Lisäksi huoneesta löytyvät kirjoituspöytä, pieni jääkaappi, puhelin vedenkeitin, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Huone sisältää aina aamupalan ja maksuttoman Wi-Fin. Huoneessa on tilaa myös kahdelle varavuoteelle tarvittaessa. Jukolan sauna sijaitsee Hotelli Merihovin pohjakerroksessa ja on hotellivieraiden käytössä joka ilta klo 17.00-21.00. Muina aikoina mahdollisuus varata myös tilauksesta. Silitystarvikkeet löydät kolmannen kerroksen käytävän vitriinistä. Hotellin asiakkailla on käytössä sähköautonlatauspiste.

142,60 €