Matka aitoon hiljaisuuteen Metsäkartanolle - Tiilikkajärven kansallispuiston kainaloon

Nuorisokeskus Metsäkartano on yksi Suomen yhdeksästä nuorisokeskuksesta, joten käyttämällä Metsäkartanon palveluita tuet yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Olemme Yhteiskunnallinen Yritys ja meillä on Green Key -sertifikaatti sekä Sustainable Travel Finland -merkki.

Erähotelli Justeeri

TÄMÄ TUOTE VELOITETAAN HETI Sopiva majoitus 1-2 hlölle. Huoneessa erilliset sängyt, oma wc ja suihku. Hintaan sis. majoitus ja loppusiivous. Lisämaksusta liinavaatteet + pyyhkeet ja aamiainen. Myös lemmikit sallittu lisämaksusta. Sijainti lähellä päärakennusta.

60,00 €

Erähotelli Justeeri

TÄMÄ TUOTE VELOITETAAN HOTELLISSA Sopiva majoitus 1-2 hlölle. Huoneessa erilliset sängyt, oma wc ja suihku. Hintaan sis. majoitus ja loppusiivous. Lisämaksusta liinavaatteet + pyyhkeet ja aamiainen. Myös lemmikit sallittu lisämaksusta. Sijainti lähellä päärakennusta.

60,00 €

Lomahuoneisto Mustikka

TÄMÄ TUOTE VELOITETAAN HETI Sopiva 1-6 hlölle (1x2hlö:n mh alakerrassa + 4 vuodep. yläkerrassa). Oma sauna, keittiö-olohuone, 2xwc. Hintaan sis. majoitus ja loppusiivous. Hinta omilla liinavaatteilla ja pyyhkeillä. Lisämaksusta liinavaatteet + pyyhkeet ja aamiainen. Sijainti lähellä päärakennusta.

100,00 €

Lomahuoneisto Mustikka

TÄMÄ TUOTE VELOITETAAN HOTELLISSA Sopiva 1-6 hlölle (1x2hlö:n mh alakerrassa + 4 vuodep. yläkerrassa). Oma sauna, keittiö-olohuone, 2xwc. Hintaan sis. majoitus ja loppusiivous. Hinta omilla liinavaatteilla ja pyyhkeillä. Lisämaksusta liinavaatteet + pyyhkeet ja aamiainen. Sijainti lähellä päärakennusta.

100,00 €

Lomahuoneisto Kaarnikka

TÄMÄ TUOTE VELOITETAAN HETI Kotoisa huoneisto 1-4 hlölle (1x2 hlö:n mh + 2 paikkaa takkatuvassa, levitettävä vuode). Oma sauna, keittiö-olohuone, 1xwc. Hintaan sis. majoitus ja loppusiivous. Lisämaksusta liinavaatteet + pyyhkeet ja aamiainen. Myös lemmikit sallittu lisämaksusta. Sijainti lähellä päärakennusta.

100,00 €