Lomamökit

Pooki Lomamökit ja Masto Mökit sijaitsevat aivan Nallikarin ranta-alueen tuntumassa.

Varauksen pituuden ollessa vähintään 7 vrk:tta, saat -10% alennuksen varauksen kokonaishinnasta (alennus mökeissä ja villoissa, ei koske kolmannen osapuolen kautta tulleita varauksia, eikä festivaaliajankohtia). Huomioittehan, ettei järjestelmä laske alennusta automaattisesti, vaan se vahvistetaan teille jälkikäteen sähköpostilla. Valitse siis maksuvaihtoehdoksi ”Maksu saavuttaessa”.

Huomioittehan, että varaus-/peruutusehdot vaihtelevat varauksen pituuden mukaan.

  • Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous
  • Oma autopaikka mökin vieressä (talvella käytettävissä pistoke auton lämmitykseen)
  • Lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta
  • Kaikilla yöpyjillä on käytössään veloituksetta yleinen saunavuoro.
  • Lisämaksusta käytössä on myös huoltorakennuksen pyykkitupa.
  • Tupakointi on kiellettyä sisätiloissa
  • Pooki-alueella ilmainen WIFI
Nallikari Lomakylä
Masto studio Mökki (Maksimimäärä henkilöitä: 5)

SYYSTARJOUS voimassa su-pe.Tupakeittiössä on kaksi vuodetta sekä parvella yksi vuode ja 2 patjaa (liinavaatteet ja pyyhkeet viidelle hengelle sisältyvät hintaan). Mökeissä on suihku, WC, minikeittiö (astiat ja ruuanlaittovälineet, keittolevy, mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin) ja TV.

70,00 €

Nallikari Lomakylä
Pooki studio Lomamökki (Maksimimäärä henkilöitä: 5)

SYYSTARJOUS voimassa sunnuntaista perjantaihin. Tupakeittiössä on kaksi vuodetta sekä parvella yksi vuode ja 2 patjaa (liinavaatteet ja pyyhkeet viidelle hengelle sisältyvät hintaan). Mökeissä on suihku, WC, minikeittiö (astiat ja ruuanlaittovälineet, keittolevy, mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin) ja TV.

75,00 €

Nallikari Lomakylä
Pooki yhden makuuhuoneen Lomamökki (Maksimimäärä henkilöitä: 5)

SYYSTARJOUS voimassa sunnuntaista perjantaihin. Isossa lomamökissä on erillinen makuuhuone, jossa 2 vuodetta, oleskelutilassa sohva, parvella yksi sänky ja 2 patjaa (liinavaatteet ja pyyhkeet viidelle hengelle sisältyvät hintaan). Mökeissä on suihku, WC, minikeittiö (astiat ja ruuanlaittovälineet, keittolevy, mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin) ja TV.

90,00 €