Lomamökit

Pooki Lomamökit ja Masto Mökit sijaitsevat aivan Nallikarin ranta-alueen tuntumassa.

Varauksen pituuden ollessa vähintään 7 vrk:tta, saat -10% alennuksen varauksen kokonaishinnasta (alennus mökeissä ja villoissa, ei koske kolmannen osapuolen kautta tulleita varauksia, eikä festivaaliajankohtia). Huomioittehan, ettei järjestelmä laske alennusta automaattisesti, vaan se vahvistetaan teille jälkikäteen sähköpostilla. Valitse siis maksuvaihtoehdoksi ”Maksu saavuttaessa”.

Huomioittehan, että varaus-/peruutusehdot vaihtelevat varauksen pituuden mukaan. Minimivarausaika 2 vrk erikoisajankohtina (festivaalit, uusi vuosi jne.).

  • Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous
  • Oma autopaikka mökin vieressä (talvella käytettävissä pistoke auton lämmitykseen)
  • Kaikilla yöpyjillä on käytössään veloituksetta yleinen saunavuoro (päivät vaihtelevat sesongin mukaan)
  • Lisämaksusta käytössä on myös huoltorakennuksen pyykkitupa.
  • Pooki-alueella ilmainen WIFI
  • Tupakointi on kiellettyä sisätiloissa
  • Lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta 10€/vrk
Nallikari Lomakylä
Pooki studio Lomamökki

SYYSTARJOUS voimassa su-to, tarjoushintaisia mökkejä rajoitettu määrä. Tässä studiomökissä on kaksi vuodetta tupakeittiössä sekä parvella yksi vuode ja 2 patjaa. Mökissä on suihku, WC ja minikeittiö. Liinavaatteet ja pyyhkeet viidelle hengelle sekä lähtösiivous sisältyvät hintaan.

79,00 €

Nallikari Lomakylä
Pooki 1mh Lomamökki

SYYSTARJOUS voimassa su-to, tarjoushintaisia mökkejä rajoitettu määrä. Tässä yhden makuuhuoneen mökissä on kaksi vuodetta erillisessä makuuhuoneessa sekä parvella yksi vuode ja 2 patjaa. Mökissä on suihku, WC ja minikeittiö. Liinavaatteet ja pyyhkeet viidelle hengelle sekä lähtösiivous sisältyvät hintaan.

90,00 €

Nallikari Lomakylä
Pooki studio Lomamökki

Tässä studiomökissä on kaksi vuodetta tupakeittiössä sekä parvella yksi vuode ja 2 patjaa. Mökissä on suihku, WC ja minikeittiö. Liinavaatteet ja pyyhkeet viidelle hengelle sekä lähtösiivous sisältyvät hintaan.

95,00 €

Nallikari Lomakylä
Pooki 1mh Lomamökki

Tässä yhden makuuhuoneen mökissä on kaksi vuodetta erillisessä makuuhuoneessa sekä parvella yksi vuode ja 2 patjaa. Mökissä on suihku, WC ja minikeittiö. Liinavaatteet ja pyyhkeet viidelle hengelle sekä lähtösiivous sisältyvät hintaan.

110,00 €