Vasala low season May-Aug
Vaatimaton ja lähes askeettinen Vasala on toinen arjen piilopaikoistamme. Vasala on pieni huone, jossa on oma sisäänkäynti, parivuode sekä suihku ja wc. Parhaiten mahtuu majoittumaan 1 henkilö. Varustukseen kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin. Astelin hirsisaunan käyttö yleisillä vuoroilla sisältyy hintaan.

50,00 €

Porola low season May-Aug
Porola on pieni 2 hengen maja Karhulan kyljessä. Majassa on pieni keittonurkkaus, jossa pienen purtavan valmistaminen kahdelle sujuu huoletta. Porola on oiva arjen piilopaikka. Omaa saunaa ei Porolassa ole, mutta Astelin hirsisaunan käyttö yleisillä vuoroilla sisältyy hintaan.

50,00 €

Kettula low season May-Aug
Kettula on pieni ja mukava mökki 3 - 5 hengelle, jossa hirsiseinät luovat lämpöä ja tunnelmaa tupaan. Kettula on hyvin perinteinen mökki: yhdessä isossa tuvassa on sängyt kolmelle, levitettävä sohva, takka sekä oleskelutilat. Keittiö on erillinen pieni nurkkaus. Wc- ja suihkutilat sekä kuivaustilat sijaitsevat mökin alakerrassa. Kettulaan mahtuu majoittumaan hyvin 3 henkilöä ja lisävuoteelle 2

75,00 €

Hirsimajoitus low season May-Aug
Karhula ja Hirvelä ovat suurimpia mökkejämme. Niissä on hyvät tilat jopa 7 hengen porukoille. Kolme makuuhuonetta takaavat rauhalliset olot kaikille. Yhteisessä tuvassa on oleskelutilaa ja suuri takka tuo tunnelmaa iltoihin. Pienessä keittiössä valmistuu hyvin aamu- ja iltapala. Yhteisissä tiloissa ovat wc:t ja suihkut erikseen miehille ja naisille, suuri eteisaula ja oma kuivaushuone kuivauska

83,00 €

Lomahuoneisto low season Apr-Aug

85,00 €

Aurora Suites kesä
Aurora-sviitit ovat moderneja ja erittäin viihtyisiä 35 m2:n huoneistoja, joista löytyy kahden hengen sänky sekä levitettävä 140-senttinen sohva, johon mahtuu mukavasti nukkumaan kaksi henkeä. Huoneistossa on upea panoraama-ikkuna revontulien ja luonnon katseluun, vaikkapa pehmoisessa sängyssä maaten. Ilmoituksen revontulista saat kätevästi Ilmaisen Aurora alert -toiminnon avulla.

145,00 €