Lomahuoneisto
Astelin lomahuoneistot ovat viihtyisiä mökkimäisiä 56 m2:n paritaloja harjumaisemassa ja omassa rauhassa. Huoneistoissa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, tupakeittiö ja olohuone, josta löytyy takka ja lisävuode kahdelle hengelle, eli täydellinen 1-6 henkilölle. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna ja takka, minikeittiö ruoan valmistamiseen sekä mikro. Huonehintaan ei kuulu aamiainen eikä liinavaatteet. Loppusiivous kuuluu hintaan.

98,00 €

Revontulikota kahdelle kesä
Revontulikodat mahdollistavat öisen tähtitaivaan ja hyvällä onnella myös revontulien näytelmän seuraamisen mukavasti. Lasien alle sijoitetuissa sängyissä voi nukkua kuin avotaivaan alla mutta kuitenkin lämpimässä. Revontuliodat kahdelle ovat moderneja, viihtyisiä ja kooltaan 20 m2. Kodat sijaitsevat mukavasti erillään toisistaan. Hintaan ei kuulu aamiainen. Ei lemmikkejä.

190,00 €

Revontulikota Superior
Revontulikodat mahdollistavat öisen tähtitaivaan ja hyvällä onnella myös revontulien näytelmän seuraamisen mukavasti. Lasien alle sijoitetuissa sängyissä voi nukkua kuin avotaivaan alla mutta kuitenkin lämpimässä. Revontulikota Superiorit 24 m2:n huoneistoja joissa on lisänä vuodesohva. Kodat sijaitsevat mukavasti erillään toisistaan. Aamiainen ei kuulu hintaan. Ei lemmikkejä.

190,00 €

AuroraHut eco
Vietä unohtumaton yö ekologisessa AuroraHutissa. Lasi-ikkunat jotka ulottuvat lattiasta kattoon luovat upean mahdollisuuden nähdä ja kokea arktinen taivas sekä ympäröivä luonto. 16 m², parisänky, keittiö (ei jääkaappia, kaasuhella, ruoanlaittoa varten vesi mutta ei juotavaksi), taitettava pöytä, kemiallinen vessa.

190,00 €