Vasala high season winter
Vaatimaton ja lähes askeettinen Vasala on toinen arjen piilopaikoistamme. Vasala on pieni huone, jossa on oma sisäänkäynti, parivuode sekä suihku ja wc. Parhaiten mahtuu majoittumaan 1 henkilö. Varustukseen kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin. Astelin hirsisaunan käyttö yleisillä vuoroilla sisältyy hintaan.

50,00 €

Lomahuoneisto
Astelin lomahuoneistot ovat viihtyisiä mökkimäisiä 56 m2:n paritaloja ja sopivat 1-6 henkilölle. Kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, wc, oma sauna ja takka, ilmainen wifi. Aamiainen ja loppusiivous kuuluu hintaan.

86,00 €

AuroraHut eco
Vietä unohtumaton yö ekologisessa AuroraHutissa. Lasi-ikkunat jotka ulottuvat lattiasta kattoon luovat upean mahdollisuuden nähdä ja kokea arktinen taivas sekä ympäröivä luonto. 16 m², parisänky, keittiö (ei jääkaappia, kaasuhella, ruoanlaittoa varten vesi mutta ei juotavaksi), taitettava pöytä, kemiallinen vessa.

190,00 €

Revontulikota kahdelle kevät
Revontulikodat mahdollistavat öisen tähtitaivaan ja hyvällä onnella myös revontulien näytelmän seuraamisen mukavasti. Lasien alle sijoitetuissa sängyissä voi nukkua kuin avotaivaan alla mutta kuitenkin lämpimässä. Revontuliodat kahdelle ovat moderneja, viihtyisiä ja kooltaan 20 m2. Kodat sijaitsevat mukavasti erillään toisistaan. Hintaan kuuluu aamiainen ja loppusiivous. Ei lemmikkejä.

238,00 €

Revontulikota Superior kevät
Revontulikodat mahdollistavat öisen tähtitaivaan ja hyvällä onnella myös revontulien näytelmän seuraamisen mukavasti. Lasien alle sijoitetuissa sängyissä voi nukkua kuin avotaivaan alla mutta kuitenkin lämpimässä. Revontulikota Superiorit 24 m2:n huoneistoja joissa on lisänä vuodesohva. Kodat sijaitsevat mukavasti erillään toisistaan. Aamiainen ja loppusiivous kuuluu hintaan. Ei lemmikkejä.

283,00 €