Vasala high season winter
Vaatimaton ja lähes askeettinen Vasala on toinen arjen piilopaikoistamme. Vasala on pieni huone, jossa on oma sisäänkäynti, parivuode sekä suihku ja wc. Parhaiten mahtuu majoittumaan 1 henkilö. Varustukseen kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin. Astelin hirsisaunan käyttö yleisillä vuoroilla sisältyy hintaan.

50,00 €

Lomahuoneisto
Astelin lomahuoneistot ovat viihtyisiä mökkimäisiä 56 m2:n paritaloja 1-6 henkilölle. Kaksi makuuhuonetta, keittiö ja olohuone, wc, oma sauna ja takka, ilmainne wifi. Take away aamiainen ja loppusiivous kuuluu hintaan.

93,00 €

Kettula high season winter
Kettula on pieni ja mukava mökki 3 - 5 hengelle, jossa hirsiseinät luovat lämpöä ja tunnelmaa tupaan. Kettula on hyvin perinteinen mökki: yhdessä isossa tuvassa on sängyt kolmelle, levitettävä sohva, takka sekä oleskelutilat. Keittiö on erillinen pieni nurkkaus. Wc- ja suihkutilat sekä kuivaustilat sijaitsevat mökin alakerrassa. Kettulaan mahtuu majoittumaan hyvin 3 henkilöä ja lisävuoteelle 2

105,00 €

Revontulikota kahdelle talvi
Revontulikodat mahdollistavat öisen tähtitaivaan ja hyvällä onnella myös revontulien näytelmän seuraamisen mukavasti. Lasien alle sijoitetuissa sängyissä voi nukkua kuin avotaivaan alla mutta kuitenkin lämpimässä. Revontuliodat kahdelle ovat moderneja, viihtyisiä ja kooltaan 20 m2. Kodat sijaitsevat mukavasti erillään toisistaan. Hintaan kuuluu take away aamiainen ja loppusiivous. Ei lemmikkejä.

183,00 €

Revontulikota Superior talvi
Revontulikodat mahdollistavat öisen tähtitaivaan ja hyvällä onnella myös revontulien näytelmän seuraamisen mukavasti. Lasien alle sijoitetuissa sängyissä voi nukkua kuin avotaivaan alla mutta kuitenkin lämpimässä. Revontulikota Superiorit 24 m2:n huoneistoja joissa on lisänä vuodesohva. Kodat sijaitsevat mukavasti erillään toisistaan. Hintaan kuuluu take away aamiainen ja loppusiivous. Ei lemmikkejä.

183,00 €