Historiallinen Rakuunamäki

Armeijan tupa 4hh

Neljän hengen tupa tarjoaa aitoa armeijahenkeä. Vuoteina on rautarunkoiset kerrossängyt ja vieressä odottaa jakkara “pinkkaa” varten. Myös alkuperäinen armeijan kylpyhuone johdattaa oikeaan tunnelmaan. Huoneen hinta sisältää aamiaisen

129,00 €

Rakuuna Twin

Tähän hintaan sisältyy vaihtoehto, jota ei palauteta.

Tilavassa huoneessa on kaksi deluxe-vuodetta sekä hyvä valikoima tyynyjä. Nauti olostasi ja nuku hyvin! Huoneen hinta sisältää aamiaisen. Kaikissa huoneissamme on ilmastointi.

140,06 €
149,00 €
Rakuuna Double

Tähän hintaan sisältyy vaihtoehto, jota ei palauteta.

Deluxe-parivuoteella sekä hyvällä valikoimalla tyynyjä varustettu tilava huone takaa hyvät unet. Huoneen hinta sisältää aamiaisen. Kaikissa huoneissamme on ilmastointi.

140,06 €
149,00 €
Armeijan tupa 6hh

Kuuden hengen tupa tarjoaa aitoa armeijahenkeä. Vuoteina on rautarunkoiset kerrossängyt ja vieressä odottaa jakkara “pinkkaa” varten. Myös alkuperäinen armeijan kylpyhuone johdattaa oikeaan tunnelmaan. Huoneen hinta sisältää aamiaisen

169,00 €

Marsalkka Suite

Deluxe-parivuoteella, laadukkailla liinavaatteilla sekä hyvällä valikoimalla tyynyjä varustettu tilava huone takaa hyvät unet ja ripauksen luksusta. Huoneessa on myös sohva. Huonehinta sisältää aamiaisen. Kaikki huoneemme ovat ilmastoituja.

189,00 €

Ratsumestari Family

Tähän hintaan sisältyy vaihtoehto, jota ei palauteta.

Tilavassa huoneessa on deluxe-parisänky, hyvä tyynyvalikoima sekä mukava kerrossänky perheen junioreille. Huoneen hinta sisältää aamiaisen. Kaikissa huoneissamme on ilmastointi.

177,66 €
189,00 €