Hongisto huoneisto 2hh
Hongisto-huoneistot ovat nykyaikaisia huoneistoja varusteltuna keittiöllä, omalla saunalla ja lasitetulla terassilla. Huoneistoissa on ilmastointi. Huoneistoja on kahdelle ja neljälle hengelle. Huoneistojen hintoihin sisältyvät, liinavaatteet ja siivous.

89,00 €

Männikkö huoneisto 2hh
Männikkö-huoneistot ovat nykyaikaisia huoneistoja varusteltuna keittiöllä, omalla saunalla ja lasitetulla terassilla. Huoneistoissa on ilmastointi. Huoneistoja on kahdelle ja neljälle hengelle. Huoneistojen hintoihin sisältyvät, liinavaatteet ja siivous.

89,00 €

Timantti 2hh yhdelle
Timantti huoneissa on lasitettu parveke ja merinäköala. Huoneissa on ilmastointi, jääkaappi, vedenkeitin, mikro ja kahvia sekä teetä. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti, autopaikoitus ja internetyhteys.

119,00 €

Hongisto huoneisto 4hh
Hongisto-huoneistot ovat nykyaikaisia huoneistoja varusteltuna keittiöllä, omalla saunalla ja lasitetulla terassilla. 4 hengen huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja oleskelutila/keittiö, jossa on kerrossänky/lisävuoteet. Huoneistoissa on ilmastointi. Huoneistoja on kahdelle ja neljälle hengelle. Huoneistojen hintoihin sisältyvät, liinavaatteet ja siivous.

119,00 €

Perhehuone
Perhehuoneista on merinäköala. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti, autopaikoitus ja internetyhteys.

136,10 €