Standard twin huone yhdelle
Standard huone yhdelle henkilölle. Huoneesta on merinäköala. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti tai poreamme talvikaudella, autopaikoitus ja internetyhteys.

77,00 €

Hongisto huoneisto 2hh
Hongisto-huoneistot ovat nykyaikaisia huoneistoja varusteltuna keittiöllä, omalla saunalla ja lasitetulla terassilla. Huoneistoissa on ilmastointi. Huoneistoja on kahdelle ja neljälle hengelle. Huoneistojen hintoihin sisältyvät, liinavaatteet ja siivous.

87,00 €

Superior 2hh yhdelle
Superior huone yhdelle henkilölle. Huoneesta on merinäköala ja hintaan sisältyy kahvia ja teetä. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti tai poreamme talvikaudella, autopaikoitus ja internetyhteys.

97,00 €

Timantti 2hh yhdelle
Timantti huoneissa on lasitettu parveke ja merinäköala. Huoneissa on ilmastointi, vedenkeitin, mikro ja kahvia sekä teetä. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti tai poreamme talvikaudella, autopaikoitus ja internetyhteys.

117,00 €

Hongisto huoneisto 4hh
Hongisto-huoneistot ovat nykyaikaisia huoneistoja varusteltuna keittiöllä, omalla saunalla ja lasitetulla terassilla. 4 hengen huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja oleskelutila/keittiö, jossa on kerrossänky/lisävuoteet. Huoneistoissa on ilmastointi. Huoneistoja on kahdelle ja neljälle hengelle. Huoneistojen hintoihin sisältyvät, liinavaatteet ja siivous.

117,00 €

Timantti 2hh saunalla yhdelle
Timantti saunallisissa huoneissa on sauna, lasitettu parveke ja merinäköala. Huoneissa on ilmastointi, vedenkeitin, mikro ja kahvia sekä teetä. Hintaan sisältyy: majoitus yhdelle henkilölle, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti tai poreamme talvikaudella, autopaikoitus ja internetyhteys.

127,00 €

Perhehuone
Perhehuoneista on merinäköala. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti tai poreamme talvikaudella, autopaikoitus ja internetyhteys.

134,10 €