Standard twin huone yhdelle
Standard huone yhdelle henkilölle. Huoneesta on merinäköala. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti, autopaikoitus ja internetyhteys.

79,00 €

Superior 2hh yhdelle
Superior huone yhdelle henkilölle. Huoneesta on merinäköala ja hintaan sisältyy kahvia ja teetä. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti, autopaikoitus ja internetyhteys.

99,00 €

Hongisto huoneisto 4hh
Hongisto-huoneistot ovat nykyaikaisia huoneistoja varusteltuna keittiöllä, omalla saunalla ja lasitetulla terassilla. 4 hengen huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja oleskelutila/keittiö, jossa on kerrossänky/lisävuoteet. Huoneistoissa on ilmastointi. Huoneistoja on kahdelle ja neljälle hengelle. Huoneistojen hintoihin sisältyvät, liinavaatteet ja siivous.

119,00 €

Männikkö huoneisto 4hh
Männikkö-huoneistot ovat nykyaikaisia huoneistoja varusteltuna keittiöllä, omalla saunalla ja lasitetulla terassilla. Huoneistoissa on ilmastointi. Huoneistoja on kahdelle ja neljälle hengelle (parivuode + lisävuode sohvaan). Huoneistojen hintoihin sisältyvät, liinavaatteet ja siivous.

119,00 €

Perhehuone
Perhehuoneista on merinäköala. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti, autopaikoitus ja internetyhteys.

136,10 €