Timantti-huone ilman aamiaista
Timantti-huone ilman aamiaista hotellin päärakennuksen ollessa suljettuna. Timantti-huoneissa on lasitettu parveke ja merinäköala. Huoneissa on internetyhteys, ilmastointi, jääkaappi, vedenkeitin, mikro sekä kahvia ja teetä.

99,00 €

Hongisto -huoneisto 2hh
Hongisto -huoneistot 1-2 hengelle ovat nykyaikaisia huoneistoja keittiöllä, omalla saunalla, lasitetulla terassilla ja ilmastoinnilla. Huoneiston hintaan sisältyy liinavaatteet, loppusiivous ja internetyhteys.

119,00 €

Petäjistö
Uudet modernit Petäjistö -rivitalohuoneistot ovat viihtyisiä huoneistoja keittiö-olohuoneella, makuuhuoneella, kylpyhuoneella, omalla saunalla, lasitetulla terassilla ja ilmastoinnilla. Olohuoneen vuodesohva toimii yösijana kahdelle, joten huoneistot soveltuvat myös 3-4 hlölle. Huoneiston hintaan sisältyy majoitus ja liinavaatteet valitulle henkilömäärälle, sekä loppusiivous ja internetyhteys.

129,00 €

Safiiri -huoneisto 39m²
Uudet korkealaatuiset Safiiri -huoneistot 1-2 hengelle ovat viihtyisiä huoneistoja varusteltuna keittiö-olohuoneella, erillisellä makuualkovilla, kylpyhuoneella, omalla saunalla sekä lasitetulla parvekkeella, jolta on luonnollisesti merinäköala. Huoneistoissa on koneellinen ilmastointi jäähdytyksellä. Huoneistojen hintoihin sisältyvät liinavaatteet, loppusiivous, nettiyhteys sekä autopaikoitus.

139,00 €