Timantti-huone ilman aamiaista
Hotelli Rantakallan päärakennuksen vieressä, erillisessä rakennuksessa sijaitsevista tyylikkäistä Timantti-huoneista kukin on sisustettu ajatuksella eri tyylein. Huoneissa on merinäköala, oma lasitettu terassi ja vuodepaikat kahdelle. Osassa huoneista on myös oma sauna. Huonehinta sisältää nettiyhteyden, ilmastoinnin ja autopaikoituksen. Lisävuode 30 € / hlö / vrk Pinna- tai matkasänky 15 € / vrk Lemmikkieläimistä veloitamme 20 € / huone / oleskelu. Lemmikistä on ilmoitettava ennakkoon varausta tehdessä. Huomioithan, että lemmikkihuoneita on rajoitetusti. Huomioithan, että Timantti-huoneet eivät valitettavasti ole täysin esteettömiä. Huomioithan, että syksystä kevääseen hotelli on auki rajoitetusti. Tällöin ravintola- ja hotellinpalvelut saattavat olla suljettuina. Ajankohtaiset aukioloajat löydät sivultamme rantakalla.fi

99,00 €

Hongisto -huoneisto 2HH
Hongisto -huoneistot 1-2 hengelle ovat nykyaikaisia huoneistoja keittiöllä, omalla saunalla, lasitetulla terassilla ja ilmastoinnilla. Huoneiston hintaan sisältyy liinavaatteet, loppusiivous ja internetyhteys.

109,00 €

Jäkälähovi 40m2 (ei merinäköalaa)
Uusi, kesäkuussa 2023 valmistunut korkealaatuinen Huoneistohotelli Jäkälähovi sijaitsee Hiekkasärkkien juurella, aivan Hotelli Rantakallan läheisyydessä. Jokaisessa asunnossa olo-huone-avokeittiö, makuuhuone, pesutilat, oma sauna ja lasitettu parveke. Rakennuksen neljännestä kerroksesta ylöspäin on upea näköala merelle ja hiekkadyyneille. Majoituksen hinta sisältää liinavaatteet, loppusiivouksen, langattoman internet-yhteyden sekä autopaikoituksen. Runsas ja monipuolinen buffet-aamiainen on saatavilla huoneistoissamme majoittuville edulliseen lisähintaan Hotelli Rantakallan näköalaravintolassa sen aukioloaikoina: 12 € / aikuinen, 6 € / lapsi 4-12 v. (alle 4-vuotiaat veloituksetta). Lemmikkieläimistä veloitamme 20 € / huoneisto / oleskelu. Huomioithan, että lemmikistä on ilmoitettava ennakkoon varausta tehdessä, sillä lemmikkihuoneita on rajoitetusti. Lemmikkihuoneistot sijaitsevat pohjakerroksessa.

109,00 €

Jäkälähovi 44m2 (ei merinäköalaa)
Jäkälähovi 44m2 huoneisto sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet varauksen henkilömäärälle, loppusiivouksen, langattoman internet-yhteyden sekä autopaikoituksen. Uusi, kesäkuussa 2023 valmistunut korkealaatuinen Huoneistohotelli Jäkälähovi sijaitsee Hiekkasärkkien juurella, aivan Hotelli Rantakallan läheisyydessä. Jokaisessa asunnossa olo-huone-avokeittiö, makuuhuone, pesutilat, oma sauna ja lasitettu parveke. Rakennuksen neljännestä kerroksesta ylöspäin on upea näköala merelle ja hiekkadyyneille. Runsas ja monipuolinen buffet-aamiainen on saatavilla huoneistoissamme majoittuville edulliseen lisähintaan Hotelli Rantakallan näköalaravintolassa sen aukioloaikoina: 12 € / aikuinen, 6 € / lapsi 4-12 v. (alle 4-vuotiaat veloituksetta). Lemmikkieläimistä veloitamme 20 € / huoneisto / oleskelu. Huomioithan, että lemmikistä on ilmoitettava ennakkoon varausta tehdessä, sillä lemmikkihuoneita on rajoitetusti. Lemmikkihuoneistot sijaitsevat pohjakerroksessa.

109,00 €

Petäjistö 4HH
Petäjistö huoneiston hintaan sisältyy majoitus ja liinavaatteet varauksen henkilömäärälle, sekä loppusiivous ja internetyhteys. Uudet modernit Petäjistö -rivitalohuoneistot ovat viihtyisiä huoneistoja keittiö-olohuoneella, makuuhuoneella, kylpyhuoneella, omalla saunalla, lasitetulla terassilla ja ilmastoinnilla. Olohuoneen vuodesohva toimii yösijana kahdelle, joten huoneistot soveltuvat myös 3-4 hlölle.

119,00 €