Standard twin huone yhdelle
Standard huone yhdelle henkilölle. Huoneesta on merinäköala. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti, autopaikoitus ja internetyhteys.

89,00 €

Superior 2hh yhdelle
Superior huone yhdelle henkilölle. Huoneesta on merinäköala ja hintaan sisältyy kahvia ja teetä. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti, autopaikoitus ja internetyhteys.

99,00 €

Timantti 2hh yhdelle
Timantti-huoneissa on lasitettu parveke ja merinäköala. Huoneissa on ilmastointi, jääkaappi, vedenkeitin, mikro sekä kahvia ja teetä. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti, autopaikoitus ja internetyhteys.

119,00 €

Hongisto -huoneisto 2hh
Hongisto -huoneistot 1-2 hengelle ovat nykyaikaisia huoneistoja keittiöllä, omalla saunalla, lasitetulla terassilla ja ilmastoinnilla. Huoneiston hintaan sisältyy liinavaatteet, loppusiivous ja internetyhteys.

119,00 €

Perhehuone
Perhehuoneista on merinäköala. Hintaan sisältyy: majoitus, buffetaamiainen, iltasauna ja -uinti, autopaikoitus ja internetyhteys.

124,00 €

Petäjistö
Uudet modernit Petäjistö -rivitalohuoneistot ovat viihtyisiä huoneistoja keittiö-olohuoneella, makuuhuoneella, kylpyhuoneella, omalla saunalla, lasitetulla terassilla ja ilmastoinnilla. Olohuoneen vuodesohva toimii yösijana kahdelle, joten huoneistot soveltuvat myös 3-4 hlölle. Huoneiston hintaan sisältyy majoitus ja liinavaatteet valitulle henkilömäärälle, sekä loppusiivous ja internetyhteys.

129,00 €