Rivitalohuone 2hh
Rivitalohuoneet ovat siistejä edullisemman majoituksen kohteita. Jokaisessa huoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneen hintaan kuuluvat liinavaatteet ja siivous. Huoneissa oma kylpyhuone, jossa wc ja suihku. Huoneessa on myös pieni jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, kertakäyttöastioita ja tv.

99,00 €

Rivitalohuone 3hh
Rivitalohuoneet ovat siistejä edullisemman majoituksen kohteita. Jokaisessa huoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Huoneen hintaan kuuluvat liinavaatteet ja siivous. Huoneissa oma kylpyhuone, jossa wc ja suihku. Huoneessa on myös pieni jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, kertakäyttöastioita ja tv.

119,00 €

Hongisto 2HH
Rantakallan läheisyydessä sijaitsevissa rivitaloyksiöissä on keittiö-olohuone kahdella vuoteella, oma sauna sekä lasitettu terassi. Huoneistohinta sisältää liinavaatteet, loppusiivouksen, nettiyhteyden sekä autopaikoituksen. Aamiainen 15 €/aikuiset ja 7,50 €/4-12v. lapset. Lemmikkieläimistä veloitamme 20 €/huone/oleskelu. Lemmikkihuoneistoja rajoitetusti, ilmoitathan ennakkoon lemmikistä. Huomioithan, että syksystä kevääseen hotellin rajoitetut aukioloajat ja palvelut rantakalla.fi.

139,00 €

Jäkälähovi 44m2 merinäköala 2HH
Rantakallan läheisyydessä sijaitsevissa asunnoissa olohuone-avokeittiö, makuuhuone kahdella vuoteella, oma sauna ja lasitettu parveke. Osassa lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan kahdelle. Neljännestä kerroksesta ylöspäin merinäköala. Hinta sisältää liinavaatteet, loppusiivouksen, nettiyhteyden sekä autopaikoituksen. Aamiainen 15 €/aikuiset ja 7,50 €/4-12v. lapset. Lemmikkieläimistä veloitamme 20 €/huone/oleskelu. Lemmikkihuoneistot pohjakerroksessa, ilmoitathan ennakkoon lemmikistä. Huomioithan, että syksystä kevääseen hotellin rajoitetut aukioloajat ja palvelut rantakalla.fi.

169,00 €

Timantti
Hotelli Rantakallan päärakennuksen vieressä, erillisissä rakennuksissa sijaitsevat tyylikkäät Timantti-huoneet, joissa on merinäköala, oma lasitettu terassi ja vuodepaikat kahdelle. Osassa huoneista on myös oma sauna. Huonehinta sisältää aamiaisen, iltasaunan ja nettiyhteyden sekä autopaikoituksen. Huoneet eivät ole täysin esteettömiä. Lisävuode 30 €/hlö/vrk. Pinna- tai matkasänky 15 €/vrk. Lemmikkieläimistä veloitamme 20 €/huone/oleskelu. Lemmikistä on ilmoitettava ennakkoon varausta tehdessä, sillä lemmikkihuoneita on rajoitetusti. Huomioithan, että syksystä kevääseen hotellin rajoitetut aukioloajat ja palvelut rantakalla.fi.

179,00 €