Revontuli
Mökissä kahden hengen makuuhuone erillisillä vuoteilla sekä parvella neljä erillistä vuodetta. Keittiössä jääkaappi, uuni ja liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvinkeitin sekä 6 hengen astiasto. Olohuoneessa takka ja TV. Erilliset wc ja kylpyhuone saunalla. Kalustettu terassi. Halutessanne lisämaksusta liinavaatteet 12 € / hlö ja loppusiivous 70 €.

165,00 €

Aurora
Aurora-mökki on viihtyisä ja moderni 4 + 2 hengen lomamökki (noin 53 m2). Mökissä on kaksi 2 hengen makuuhuonetta erillisillä vuoteilla sekä pieni makuuparvi kahdelle henkilölle (huom. jyrkät tikkaat). Sauna, suihku, wc, takka ja keittiö, jossa astiasto kuudelle. Oma terassi. Liinavaatteet tarvittaessa 12 € / hlö. Loppusiivous halutessanne 70 €.

165,00 €

Sininen mökki
Mökki upealla järvinäköalalla. Yläkerrassa 4 x 2 hengen makuuhuone ja parveke. Alakerrassa moderni keittiö, olohuone jossa takka ja TV, wc, kodinhoitohuone jossa pyykinpesukone, suihku- ja saunatilat sekä kaksi terassia ja grilli. Keittiössä jääkaappi, pakastin, uuni ja liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvinkeitin sekä astiasto 8:lle. Halutessanne liinavaatteet 12€/hlö ja loppusiivous 110€.

270,00 €