Varaa majoitus

Golden Resort

Tule viettämään elämäsi loma kauniisiin Tahkon maisemiin lähelle hiihtolatuja ja golfkenttää. Golden Resortin huvilat sijaitsevat rauhallisella alueella lähellä Tahkon hiihtokeskusta skibussi yhteyden varrella. Valitse korkeatasoinen erillishuvila, kaksikerroksinen huvila tai paritalohuvila. Jokaisen huvilan oma sauna ja täysin varusteltu keittiö kruunaavat kokonaisuuden. Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita kanssasi majoittumaan.

Ukko huoneet

Rinteet ja järvimaisemat tarjoavat mieleenpainuvat puitteet lomalle ja majoitukselle keskellä Tahkoa. Ukossa on 15 huonetta: kuusi kahden hengen huonetta terassilla, yksi perhehuone terassilla, kahdeksan neljän hengen huonetta saunalla ja kahdessa neljän hengen huoneessa on lisäksi keittiö. Kaikki huoneet on sisustettu viihtyisiksi. Lisämukavuutta majoittumiseen tuovat ilmainen pysäköinti ja langaton verkkoyhteys. Ukossa majoittuvat lemmikit lisämaksusta. Jokaisesta huoneesta on upea näköala Tahkon huipulle.

Vietti Suites

Kaikki Vietti Suites -huoneistot sijaitsevat ainutlaatuisella paikalla Tahkon sydämessä lähellä ravintoloita, baareja ja aktiviteetteja sekä vain muutaman sadan metrin päässä hiihtohisseistä, hiihtoladuilta ja Tahkon golfkentästä. Huoneistot ovat moderneja neljän hengen sviittejä kahdella makuuhuoneella. Löylyistä pääsee nauttimaan omassa saunassa ja ruoanlaitto onnistuu hyvin varustellussa keittiössä. Huoneistosta avautuvat näkymät Tahkon rinteille ja Syväri-järvelle.

Aikaisin sallittu saapuminen on: 29.9.2023 ja myöhäisin sallittu saapuminen on: 26.9.2025