Edellinen ostos hukassa?
Hallan Akan Vaellus osallistumismaksu

Hallan Akan Vaellus ja Vorlokki Rokki Ukkohallassa 10.9.2022! Osta lippusi ennakkoon hintaan 35,00€ (sis. vaelluksen, taukoeväät ja nokipannukahvit Vorlokin taukopaikalla, keittolounaan Ravintola Hallan Karhussa ja käynnin Saunamaailmassa)

35,00 €


Hallan Akan Vaellus paketti

Hallan Akan Vaellus ja Vorlokki Rokki Ukkohallassa 10.9.2022! Osta lippusi ennakkoon hintaan 59,00€ (sis. vaelluksen, taukoeväät ja nokipannukahvit Vorlokin taukopaikalla, keittolounaan Ravintola Hallan Karhussa ja käynnin Saunamaailmassa sekä iltabuffetin ja lipun iltabileisiin)

59,00 €


Ukkohalla MTB 2022 osallistumismaksu

Ukkohalla MTB on Kainuun huipulla järjestettävä hauska ja haasteitakin tarjoava maastopyörätapahtuma, jossa nautitaan raikkaasta syksyisestä ilmasta ja kauniista ruskasta yhteisen harrastuksen parissa. Reittejä on kaksi, 25 ja 50 km, jotka kulkevat läpi Kainuun upeiden vaaramaisemien. Tapahtuma sopii kaikille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia hyvästä kuntoilusta ja loistavista reiteistä sekä hyvästä yhteishengestä. Mukaan pääsee niin fatbikella kuin normaalilla maastopyörällä, sähköllä tai ilman!

45,00 €