Edellinen ostos hukassa?
Pikkujoulut 9.12.2022

Parasta pikkujoulua Vanajanlinnan tapaan pe 9.12.2022 tahdittavat Ressu Redford sekä housebändi UJO ja dj. Pikkujoululippuun sisältyy eteispalvelumaksu, cocktail-buffetruokailu sekä illan ohjelma. Ovet avataan klo 19.00. Kaikki Linnan salit ovat pikkujouluvieraiden käytettävissä, istumapaikkoja tai varattuja saleja ei ole. | Ilmoitattehan mahdollisista erityisruokavalioista ennakkoon: vanajanlinna@vanajanlinna.fi | Tilaisuus on K-18. Lippu tarkistetaan ovella. Huomioittehan että tilat ovat Vanajanlinnan anniskelualuetta. Tarkista lippu oston yhteydessä. Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin eikä lipun sisältöä voi muuttaa. Vanajanlinna ei vastaa kadonneista lipuista. Videolaitteiden, nauhureiden, pullojen, purkkien sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty.

87,00 €


Pikkujouluohjelma 9.12.2022 klo 21.00

Parasta pikkujoulua Vanajanlinnan tapaan pe 9.12.2022 tahdittavat Ressu Redford sekä housebändi UJO ja dj. Lippuun sisältyy illan ohjelma. Ovet avataan klo 21.00. Kaikki Linnan salit ovat pikkujouluvieraiden käytettävissä ja istumapaikkoja ei ole. Tilaisuus on K-18. Lippu tarkistetaan ovella. Huomioittehan että tilat ovat Vanajanlinnan anniskelualuetta. Tarkista lippu oston yhteydessä. Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin eikä lipun sisältöä voi muuttaa. Vanajanlinna ei vastaa kadonneista lipuista. Videolaitteiden, nauhureiden, pullojen, purkkien sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty.

37,00 €


Laulua Linnassa & Illallinen 20.1.2023

Laulua Linnassa - Kolme Sopraanoa -konsertti perjantaina 20.1.2022 klo 19.00 sekä 3 ruokalajin illallinen konsertin jälkeen. Esiintyjinä Mari Palo, Angelika Klas ja Helena Juntunen. | Ilmoitattehan mahdollisista erityisruokavalioista ennakkoon: vanajanlinna@vanajanlinna.fi | Tarkista lippu oston yhteydessä. Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin eikä lipun sisältöä voi muuttaa. Vanajanlinna ei vastaa kadonneista lipuista. Videolaitteiden, nauhureiden, pullojen, purkkien sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty.

98,00 €


Laulua Linnassa-konsertti 20.1.2023

Laulua Linnassa - Kolme Sopraanoa -konsertti perjantaina 23.9.2022 klo 19.00. Mari Palo - Angelika Klas - Helena Juntunen. | Tarkista lippu oston yhteydessä. Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin eikä lipun sisältöä voi muuttaa. Vanajanlinna ei vastaa kadonneista lipuista. Videolaitteiden, nauhureiden, pullojen, purkkien sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty.

45,00 €