Kampanjakoodi

Edellinen ostos hukassa?
Tähtisumua & Illallinen 13.9.2024

Laulua Linnassa: Tähtisumua -konsertti Vanajanlinnassa perjantaina 13.9.2024 klo 19.00 sekä 3 ruokalajin illallinen konsertin jälkeen. | Esiintyjinä Angelika Klas, Seppo Hovi, Antti Sarpila ja Hannu Rantanen | Ilmoitattehan mahdollisista erityisruokavalioista ennakkoon: vanajanlinna@vanajanlinna.fi | Tarkista lippu oston yhteydessä. Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin eikä lipun sisältöä voi muuttaa. Vanajanlinna ei vastaa kadonneista lipuista. Videolaitteiden, nauhureiden, pullojen, purkkien sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty.

98,00 €


Tähtisumua-konsertti 13.9.2024

Laulua Linnassa: Tähtisumua -konsertti Vanajanlinnassa perjantaina 13.9.2024 klo 19.00 | Angelika Klas, Seppo Hovi, Antti Sarpila ja Hannu Rantanen | Tarkista lippu oston yhteydessä. Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin eikä lipun sisältöä voi muuttaa. Vanajanlinna ei vastaa kadonneista lipuista. Videolaitteiden, nauhureiden, pullojen, purkkien sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty.

45,00 €


Pikkujoulut 22.11.2024

Parasta pikkujoulua Vanajanlinnan tapaan pe 22.11.2024 tahdittavat Ressu Redford sekä housebändi UJO ja dj. Pikkujoululippuun sisältyy eteispalvelu, cocktail-buffetruokailu sekä illan ohjelma. Ovet avataan klo 19.00. Kaikki Linnan salit ovat pikkujouluvieraiden käytettävissä, istumapaikkoja tai varattuja saleja ei ole. | Ilmoitattehan mahdollisista erityisruokavalioista ennakkoon: vanajanlinna@vanajanlinna.fi | Tilaisuus on K-18. | Lippu tarkistetaan ovella. Huomioittehan että tilat ovat Vanajanlinnan anniskelualuetta. Tarkista lippu oston yhteydessä. Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin eikä lipun sisältöä voi muuttaa. Vanajanlinna ei vastaa kadonneista lipuista. Videolaitteiden, nauhureiden, pullojen, purkkien sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty.

99,00 €