Edellinen ostos hukassa?
1 YÖN HEMMOTTELULOMA

Hemmotteluloma sisältää: majoittumisen luonnon rauhassa Riihihuoneessa järvinäkymällä 2 hengen huoneessa, kuohuviinin ja suklaata huoneeseen, aamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen Navettaravintolassa. Varaukset myyntipalvelusta.

265,00 €

1 YÖN HEMMOTTELULOMA RIIHISVIITISSÄ

Hemmotteluloma Riihisviitissä: Hemmotteluloma Riihisviitissä 2 hengelle sisältää majoittumisen luonnon rauhassa Riihisviitissä järvinäkymällä 2 hengelle oman saunan kera, kuohuviinin ja suklaata huoneeseen, aamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen Navettaravintolassa, varaukset myyntipalvelusta.

350,00 €

RAVINTOLALAHJAKORTTI 100€

Varjolan vapaavalintaisiin ravintolapalveluihin. Lahjakortin voi käyttää kaikkiin ravintolamme palveluihin sekä Navettaravintolassa että kesäbistro Sylvissä. Teethän pöytävarauksen ennakkoon.

100,00 €

SAUNAVUORO SAVUSAUNALLA

Avoin saunavuoro Varjolan savusaunalla & poreallas. Tarjolla leppeät löylyt savusaunalla, terassilla lämmin poreallas ja laiturilta pääset myös järveen pulahtamaan. Sauna on yhteissauna, joten ota mukaan uikkarit ja oma pyyhe. Saunatilat ovat käytettävissä 2 tunnin ajan. Avointen saunailtojen ajankohdat osoitteesta: www.varjola.com Varaukset myyntipalvelustamme.

20,00 €