Edellinen ostos hukassa?
1 YÖN LOMAPAKETTI RIIHIHUONEESSA

Lomapaketti sisältää: majoittumisen luonnon rauhassa Riihihuoneessa 2 hengen huoneessa, kuohuviinin huoneeseen, aamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen Navettaravintolassa. Varaukset myyntipalvelusta.

255,00 €


1 YÖN LOMAPAKETTI RIIHISVIITISSÄ

Lomapaketti sisältää majoittumisen luonnon rauhassa Riihisviitissä järvinäkymällä 2 hengelle oman saunan kera, kuohuviinin huoneeseen, aamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen Navettaravintolassa, varaukset myyntipalvelusta.

299,00 €


1 YÖN LOMAPAKETTI KOSKISVIITISSÄ

Lomapaketti sisältää majoittumisen tasokkaassa Koskisviitissä 2 hengelle, kuohuviinin huoneeseen, aamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen Navettaravintolassa. Varaukset myyntipalvelusta.

383,00 €


KOSKISVIITTI 2 HENGELLE

1 yön majoittuminen Koskisviitissä 2 hengelle, aamiainen Navettaravintolassa. Varaukset myyntipalvelusta.

299,00 €


SAUNAVUORO SAVUSAUNALLA

Avoin saunavuoro Varjolan savusaunalla & poreallas. Tarjolla leppeät löylyt savusaunalla, terassilla lämmin poreallas ja laiturilta pääset myös järveen pulahtamaan. Sauna on yhteissauna, joten ota mukaan uikkarit ja oma pyyhe. Saunatilat ovat käytettävissä 2 tunnin ajan. Avointen saunailtojen ajankohdat osoitteesta: www.varjola.com Varaukset myyntipalvelustamme.

20,00 €


RAVINTOLALAHJAKORTTI 100€

Varjolan vapaavalintaisiin ravintolapalveluihin. Lahjakortin voi käyttää kaikkiin ravintolamme palveluihin sekä Navettaravintolassa että kesäbistro Sylvissä. Teethän pöytävarauksen ennakkoon.

100,00 €