Superior huone Portinvartijan talossa
Majoitus kahden hengen Superior -huoneessa Portinvartijan talossa. Huoneessa on oma WC ja suihku. Talvikaudella loka-huhtikuu aamiainen ei sisälly hintaan. Se on ostettavissa erikseen 15€/hlö tai 7,50€/lapsi. Kesäkaudella touko-syyskuu aamiainen sisältyy hintaan.

119,00 €

Pehtoorin talon huoneisto
Pehtoorin talo toimi aikoinaan villan palvelusväen asumuksena. Talo on päivitetty nykyaikaan kauniisti vanhaa kunnioittaen ja se onkin loistokas vaihtoehto perinteiselle mökkeilylle. Näkyviin jätetyt hirsiseinät ja tulisijat henkivät tunnelmaa sekä ikkunoista avautuu rauhallinen näkymä merelle. Pehtoorin keittiössä valmistamasi herkut voit nauttia vaikka omalla terassilla. Huoneiston makuuhuoneessa on kaksi vuodetta, jotka voidaan muuntaa parivuoteeksi, tarvittaessa olohuoneen vuodesohvaan saa vuoteen kahdelle. Lisäksi erillinen lisävuode lapselle on mahdollinen. Talvikaudella loka-huhtikuu aamiainen ei sisälly hintaan. Se on ostettavissa erikseen 15€/hlö tai 7,50€/lapsi. Kesäkaudella touko-syyskuu aamiainen sisältyy hintaan.

200,00 €

Pehtoorin talon suite
Majoitus 1-3 hengelle Pehtoorin suitessa. Käytettävissä on oma kylpyhuone ja jääkaappi, mikro sekä kahvinkeitin. Parisänky ja yhdelle pedattavissa oleva vuodesohva. Talvikaudella loka-huhtikuu aamiainen ei sisälly hintaan. Se on ostettavissa erikseen 15€/hlö tai 7,50€/lapsi. Kesäkaudella touko-syyskuu aamiainen sisältyy hintaan.

200,00 €