Standard huone Villassa
Majoitus kahden hengen standard huoneessa. Wc ja suihku sijaitsevat käytävällä. Talvikaudella loka-huhtikuu aamiainen ei sisälly hintaan. Se on ostettavissa erikseen 15€/hlö tai 7,50€/lapsi. Kesäkaudella touko-syyskuu aamiainen sisältyy hintaan.

129,00 €

Superior huone Portinvartijan talossa
Majoitus kahden hengen Superior -huoneessa Portinvartijan talossa. Huoneessa on oma WC ja suihku. Talvikaudella loka-huhtikuu aamiainen ei sisälly hintaan. Se on ostettavissa erikseen 15€/hlö tai 7,50€/lapsi. Kesäkaudella touko-syyskuu aamiainen sisältyy hintaan.

159,00 €

Superior huone Villassa
Majoitus kahden hengen Superior -huoneessa Villassa. Huoneessa on oma WC ja suihku. Talvikaudella loka-huhtikuu aamiainen ei sisälly hintaan. Se on ostettavissa erikseen 15€/hlö tai 7,50€/lapsi. Kesäkaudella touko-syyskuu aamiainen sisältyy hintaan.

169,00 €

Pehtoorin talon suite
Majoitus 1-3 hengelle Pehtoorin suitessa. Käytettävissä on oma kylpyhuone ja mikro sekä kahvinkeitin. Parisänky ja yhdelle pedattavissa oleva vuodesohva. Talvikaudella loka-huhtikuu aamiainen ei sisälly hintaan. Se on ostettavissa erikseen 15€/hlö tai 7,50€/lapsi. Kesäkaudella touko-syyskuu aamiainen sisältyy hintaan.

290,00 €