1 hh low HB
Hintaan sisältyy majoitus puolihoidolla ( aamiainen ja päivällinen) yhdelle hengelle standard huoneessa , jossa kylpyhuone (WC ja suihku), vedenkeitin ja vaatteiden kuivauskaappi. Sauna on käytettävissä joka päivä.

160,00 €

2 hh low Hb
Hintaan sisältyy majoitus puolihoidolla ( aamiainen + päivällinen ) kahden standard huoneissa, joissa erilliset vuoteet, kylpyhuone (WC ja suihku), vaatteiden kuivauskaappi. Osassa huoneista on myös parvi, jossa lisäpedit kahdelle (huom! lisähinta extravuoteille mikäli majoittuu enemmän kuin 2 hlöä). Sauna on käytettävissä joka päivä.

239,00 €

Huoneisto 2hh low HB
Majoitus kahdelle hengelle puolihoidolla ( aamiainen ja päivällinen ) . Huoneistoissa on yksi makuuhuone, jossa parisänky, parvella 2 lisävuodetta, tupakeittiö, WC, kylpyhuone ja sauna. Hintaan sisältyy myös väli- ja loppusiivoukset, liinavaatteet sekä pyyhkeet.

305,00 €

Superior low HB
Superior huoneet tarjoavat ihanaa luksusta: huoneessa on Tulikivi-takka, joka erottaa makuuhuoneen ja olohuoneen toisistaan ja takkatulesta voi nauttia molemmin puolin huonetta. Iso kylpyhuone, jossa molemmille omat suihkut sekä pesualtaat. Tähän huoneeseen ei voi tuoda lemmikkiä. Huoneen hintaan sisältyy puolihoito ( aamiainen + päivällinen ) kahdelle hengelle.

426,00 €

Huoneisto 4 hh HB
Majoitus neljälle hengelle puolihoidolla ( aamiainen ja päivällinen ) . Huoneistoissa on yksi makuuhuone, jossa parisänky, parvella 2 lisävuodetta, tupakeittiö, WC, kylpyhuone ja sauna. Hintaan sisältyy myös väli- ja loppusiivoukset, liinavaatteet sekä pyyhkeet.

488,00 €