Huvilat Saimaan rannalla

Omaa rauhaa, rantaa ja upea luonto kuuluvat aina SaimaaHoliday Oravin majoitukseen!

Tallusniemi
Oravin huvila, 2 makuuhuonetta

Huvila max. 4 hengelle. Huvilasta löytyy 2 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, tilava olohuone ja erillinen iso saunaosasto järvinäkymällä. Sauna ja suihkut sijaitsevat saunaosastolla, jonne käynti terassin läpi. Ilmalämpöpumput lämmitys/ viilennys toiminnolla. Huvilalla on myös oma ranta, laituri, soutuvene, tulipaikka ja tilava terassi. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.

308,00 €

Oravin huvila, 4 makuuhuonetta

Huvila max. 10 hengelle. Huvilasta löytyy 4 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, tilava olohuone ja erillinen iso saunaosasto järvinäkymällä. Sauna ja suihkut sijaitsevat saunaosastolla, jonne käynti terassin läpi. Ilmalämpöpumput lämmitys/ viilennys toiminnolla. Huvilalla on myös oma ranta, laituri, soutuvene, tulipaikka ja tilava terassi. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.

385,00 €

Kartanohuvila

Huvila max. 15 hengelle. Huvilasta löytyy 6 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, kodinhoitohuone, tilava oleskelutila, kylpytynnyri sekä saunat sisällä ja ulkona. Huvilalla on myös oma ranta, laituri, soutuvene ja tulipaikka. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.

583,00 €

Tallusniemen huvila

Huvila max. 10 hengelle. Huvilasta löytyy 4 makuuhuonetta omalla kylpyhuoneella, täysin varusteltu keittiö, tilava ruokailu/ olohuone sekä saunat sisällä ja ulkona. Huvilalla on myös oma ranta, laituri, soutuvene ja tulipaikka. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.

560,00 €

Tallusniemen GRAND huvila

Huvila max. 16 hengelle. Huvilasta löytyy 6 makuuhuonetta omalla kylpyhuoneella (2 huoneista on sviittejä omalla terassilla) ja täysin varusteltu keittiö, tilava ruokailu/ olohuone sekä saunat sisällä ja ulkona. Huvilalla on myös oma ranta, laituri, soutuvene ja tulipaikka. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.

680,00 €