Superior-huone
Ennakkoon maksettu hinta - maksua ei palauteta ja muutokset ei ole mahdollisia. Superior-huone kauniilla järvinäköalalla. Hintaan sisältyy aamiainen sekä iltasaunat yleisillä vuoroilla.

132,00 €

Kolmen hengen standard-huone
Ennakkoon maksettu hinta - maksua ei palauteta ja muutokset ei ole mahdollisia. Huoneessa kolme erillistä sänkyä. Hintaan sisältyy aamiainen sekä iltasaunat yleisillä vuoroilla.

134,00 €

Superior-huone

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Joustava muutos- ja peruutusturva - maksa vasta paikan päällä. Superior-huone kauniilla järvinäköalalla. Hintaan sisältyy aamiainen sekä iltasaunat yleisillä vuoroilla.

150,00 €

Kolmen hengen standard-huone

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Joustava muutos- ja peruutusturva - maksa vasta paikan päällä. Huoneessa kolme erillistä sänkyä. Hintaan sisältyy aamiainen sekä iltasaunat yleisillä vuoroilla.

159,00 €

Sviitti
Ennakkoon maksettu hinta - maksua ei palauteta ja muutokset ei ole mahdollisia. Sviitissä erillinen makuu- ja olohuone sekä oma poreallas! Hintaan sisältyy aamiainen sekä iltasaunat yleisillä vuoroilla.

195,00 €

Sviitti

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

Joustava muutos- ja peruutusturva - maksa vasta paikan päällä Sviitissä erillinen makuu- ja olohuone sekä oma poreallas! Hintaan sisältyy aamiainen sekä iltasaunat yleisillä vuoroilla.

211,00 €