Huone 1 aikuiselle, jaettu kylpyhuone
Huoneen varustukseen kuuluu jääkaappi, tv, vedenkeitin. Hintaan sisältyy aamiainen. Huoneessa ei ole omaa kylpyhuonetta (ei suihkua/ wc:tä), vaan käytössänne ovat samasta rakennuksesta löytyvät yleiset tilat. Mikäli joudutte perumaan varauksenne ja tulopäivään on vähintään 14 vrk, palautamme maksun toimistokuluilla (30 eur) vähennettynä. Jos tulopäivään on alle 14 vrk peruutettaessa, maksua ei palauteta.

85,00 €

Huone 1 aikuiselle, jaettu kylpyhuone
Huone parivuoteella. Huoneen varustukseen kuuluu tv ja vedenkeitin. Hintaan sisältyy aamiainen. Huoneessa ei ole omaa kylpyhuonetta (ei suihkua/ wc:tä), vaan käytössänne ovat samasta rakennuksesta löytyvät yleiset tilat. Mikäli joudutte perumaan varauksenne ja tulopäivään on vähintään 14 vrk, palautamme maksun toimistokuluilla (30 eur) vähennettynä. Jos tulopäivään on alle 14 vrk peruutettaessa, maksua ei palauteta.

112,00 €

Yhden hengen huone
Huoneen varustukseen kuuluu jääkaappi, tv, vedenkeitin, radio, suihku ja wc. Hintaan sisältyy aamiainen. Mikäli joudutte perumaan varauksenne ja tulopäivään on vähintään 14 vrk, palautamme maksun toimistokuluilla (30 eur) vähennettynä. Jos tulopäivään on alle 14 vrk peruutettaessa, maksua ei palauteta.

121,00 €