Tarjoushinta standard-huone

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

TARJOUSHINTA STANDARD -HUONEESSA Huoneesta näköala Krapin puistoon tai goflkentälle. Huonehinta sisältää aamiaisen, ilmaisen nopean wlan-yhteyden ja oman saunavuoron.

122,00 €

Standard-huone
STANDARD yhden hengen huone hotellin 1. tai 2 kerroksessa. Huoneesta näköala Krapin puistoon tai goflkentälle. Huonehinta sisältää buffetaamiaisen, illmaisen nopean wlan-yhteyden ja oman saunavuoron.

122,00 €

Tarjoushinta Comfort-huone

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

ERIKOISHINTA COMFORT -HUONEESSA Huoneesta näköala Krapin puistoon tai goflkentälle. Huonehinta sisältää aamiaisen, ilmaisen nopean wlan-yhteyden ja oman saunavuoron.

152,00 €

Comfort -huone yhdelle

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

COMFORT HUONE YHDELLE, remontoitu, valoisa ja tilava huone hotellin 1. tai 2 krs. Huoneesta näköala Krapin puistoon tai goflkentälle. Huoneessa on vedenkeitin ja kylpytakit&tossut. Hintaan sisältää buffetaamiainen. Oma saunavuoro sisältyy aina huonehintaan.

152,00 €

Yön yli herkutellen yhden hengen Standard-huoneessa 153€

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

YÖN YLI HERKUTELLEN -paketti sis. majoituksen yhden hengen huoneessa, viiden vuodenajan pitopöytäillallisen ravintola Krapihovissa, hemmottelusaunan ja runsaan buffetaamiaisen.Tarkistamme ravintolan varaustilanteen varauspyynnön jälkeen ja vahvistamme varauksen.

154,00 €