Standard-huone
STANDARD yhden hengen huone hotellin 1. tai 2 kerroksessa. Huoneesta näköala Krapin puistoon tai goflkentälle. Huonehinta sisältää buffetaamiaisen, illmaisen nopean wlan-yhteyden ja oman saunavuoron.

122,00 €

Comfort -huone yhdelle

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

COMFORT HUONE YHDELLE, remontoitu, valoisa ja tilava huone hotellin 1. tai 2 krs. Huoneesta näköala Krapin puistoon tai goflkentälle. Huoneessa on vedenkeitin ja kylpytakit&tossut. Hintaan sisältää buffetaamiainen. Oma saunavuoro sisältyy aina huonehintaan.

152,00 €

Yön yli herkutellen joulupöydästä yhdelle

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

YÖN YLI HERKUTELLEN -paketti sis. majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, kuohuviinin huoneessa (piccolo), viiden vuodenajan illallisen (joulu) ravintola Krapihovissa, hemmottelusaunan ja runsaan buffetaamiaisen. Tarkistamme ravintolan varaustilanteen varauspyynnön jälkeen ja vahvistamme varauksen.

153,50 €

Superior de luxe -huone yhdelle

Tästä tuotteesta veloitetaan hotellissa.

KRAPI SUPERIOR huone kahdelle; remontoitu, valoisa ja tilava huone hotellin 1.krs. Huoneesta on näköala goflkentälle. Huoneessa Nespresso-keitin, vedenkeitin, kylpytakit&tossut, kylpyvaahtoa. Ylellinen kylpyhuone jossa sadesuihku ja kylpyamme. Huonehinta sisältää lisäksi runsaan buffetaamiaisen ja oman saunavuoron.

178,00 €