Ravintola Krapihovi

Katamme viisi suomalaista vuodenaikaa Ravintola Krapihovin ruokasaliin ympäri vuoden.

Vuodenaikojen kiertokulusta ja puhtaista suomalaisista raaka-aineista maalta, mereltä ja metsästä rakentuu Krapihovin keittiön tarina. Pihapiirissä on oma palvaamo, lihanleikkaamo sekä leipomo. Kaikki lautasella on omin käsin tehtyä, huolella valmistettua.

Krapihoviin katetaan vuodenajan aito suomalainen, käsin valmistettu kattaus, herkullinen tarina Suomesta kolmeen kattaukseen; aamiainen, lounas ja illallinen.

Ravintola Mankeli

Keväästä syksyyn Mankeli toimii kesäravintolana, muina aikoina tilausravintolana. Kesäterassilla on 160 asiakaspaikkaa, patio ruokailijoille ja aurinkoinen terassi kesästä nauttiville. Mankelissa sisällä on tilaa sadalle vieraalle.

Vuodenajat tulvivat saliin isoista Krapin puistoon aukeavista ikkunoista. Teemat ja tunnelmat vaihtuvat vuodenkierron mukaan tarjoten aitoja kohtaamisia, kauden parhaita makuja ja tunnelmia. Mankelissa on helposti mukavaa ja ruoka on yksinkertaisesti hyvää.

Kesäravintola Mankeli on avoinna joka päivä 30.4. – 1.9.2019.

Varausjärjestelmämme kautta voitte varata pöydän max. 8 henkilölle. Jos haluatte varata pöydän isommalle seurueelle tai toivomaanne kellonaikaa ei ole enää saatavilla mustien aikaikkunoiden joukossa, tavoitatte meidät puhelimitse +358 9 274841 tai sähköpostitse myynti@krapi.fi ma-pe 9-16:30.

Joululounaat varataan suoraan myyntipalvelusta, p. 09-2748 4290 tai myynti@krapi.fi

D.Krapihovi Rav Ravintola-info
Mankeli Ravintola Ravintola-info