Varaa huone

Parvekkeellinen Superior-huone
Parvekkeellinen Superior-huone kylpylähotellissa varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, tanssi iltoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön, autopaikoituksen ja internetyhteyden. Hyvin varustelluista huoneista löytyy kaikki tarvittava. Ylelliset Unikulman Luxus-hotellisängyt, Minibaari, Ilmastointi/kesäaika, Televisio, Langaton internet, Vedenkeitin (kahvi ja tee), Silitysrauta ja -lauta, Hiustenkuivaaja, Kylpytakki. Hygieniatuotteita saatavilla vastaanotosta.

150,00 €

Esteetön Superior-huone
Esteetön Superior-huone kylpylähotellissa varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, tanssi iltoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön, autopaikoituksen ja internetyhteyden. Hyvin varustelluista huoneista löytyy kaikki tarvittava. Ylelliset Unikulman Luxus-hotellisängyt, Minibaari, Ilmastointi/kesäaika, Televisio, Langaton internet, Vedenkeitin (kahvi ja tee), Silitysrauta ja -lauta, Hiustenkuivaaja, Kylpytakki. Hygieniatuotteita saatavilla vastaanotosta.

130,00 €

Valtioneuvos Sviitti
Valtioneuvos Sviitti varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, tanssi iltoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön, autopaikoituksen ja internetyhteyden. Hyvin varustelluista sviiteistä löytyy kaikki tarvittava Ylelliset Unikulman Luxus -hotellisängyt, Ilmastointi ja huonekohtainen lattialämmitys, Taulutelevisio, Langaton internet, Kapselikeitin, Silitysrauta ja -lauta, Hiustenkuivaaja, Kylpytakit ja tohvelit. Hygieniatuotteita saatavilla vastaanotosta.

320,00 €

Puhemies Sviitti
Puhemies Sviitti varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, tanssi iltoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön, autopaikoituksen ja internetyhteyden. Hyvin varustelluista sviiteistä löytyy kaikki tarvittava Ylelliset Unikulman Luxus -hotellisängyt, Ilmastointi ja huonekohtainen lattialämmitys, Taulutelevisio, Langaton internet, Kapselikeitin, Silitysrauta ja -lauta, Hiustenkuivaaja, Kylpytakit ja tohvelit. Hygieniatuotteita saatavilla vastaanotosta.

360,00 €