Parvekkeellinen Superior-huone
Parvekkeellinen Superior-huone kylpylähotellissa varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, ohjelmailtoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön, autopaikoituksen ja internetyhteyden. Hyvin varustelluista huoneista löytyy kaikki tarvittava. Ylelliset Unikulman Luxus-hotellisängyt, Minibaari, Ilmastointi, Televisio ja kelloradio, Langaton internet, Vedenkeitin (kahvi ja tee), Silitysrauta ja -lauta, Hiustenkuivaaja, Kylpytakki. Hygieniatuotteita saatavilla vastaanotosta.

143,00 €

Esteetön Superior-huone
Esteetön Superior-huone kylpylähotellissa varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, ohjelmailtoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön, autopaikoituksen ja internetyhteyden. Hyvin varustelluista huoneista löytyy kaikki tarvittava. Ylelliset Unikulman Luxus-hotellisängyt, Minibaari, Ilmastointi, Televisio ja kelloradio, Langaton internet, Vedenkeitin (kahvi ja tee), Silitysrauta ja -lauta, Hiustenkuivaaja, Kylpytakki. Hygieniatuotteita saatavilla vastaanotosta.

123,00 €

Puhemies Sviitti
Puhemies Sviitti varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, minibaarin, ohjelmailtoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön, autopaikoituksen ja internetyhteyden. Hyvin varustelluista sviiteistä löytyy kaikki tarvittava Ylelliset Unikulman Luxus -hotellisängyt, Ilmastointi ja huonekohtainen lattialämmitys, Taulutelevisio, Langaton internet, Kapselikeitin, Silitysrauta ja -lauta, Hiustenkuivaaja, Kylpytakit ja tohvelit. Hygieniatuotteita saatavilla vastaanotosta.

300,00 €

Kartanohotelli yhden hengen huone
Majoitus Kartanohotellin yhden hengen huoneessa n. 200 metrin päässä Kylpylähotellista sisältäen aamiaisen, ohjelmailtoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön ja autopaikoituksen. Huoneissa on wifi, jääkaappi, taulu-tv, suihku, wc, hiustenkuivain ja vedenkeitin kahvi- ja teehetkiin. Huoneet ovat ilmastoituja.

113,00 €