Superior-huone
Superior-huone kylpylähotellissa varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, ohjelmailtoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön ja savusaunan yleisövuoroilla, autopaikoituksen ja internetyhteyden.

113,00 €

Parvekkeellinen Superior-huone
Parvekkeellinen Superior-huone kylpylähotellissa varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, ohjelmailtoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön ja savusaunan yleisövuoroilla, autopaikoituksen ja internetyhteyden.

133,00 €

Esteetön Superior-huone
Esteetön Superior-huone kylpylähotellissa varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, ohjelmailtoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön ja savusaunan yleisövuoroilla, autopaikoituksen ja internetyhteyden.

113,00 €

Valtioneuvos Sviitti
Valtioneuvos Sviitti varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, minibaarin, ohjelmailtoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön ja savusaunan yleisövuoroilla, autopaikoituksen ja internetyhteyden.

280,00 €

Puhemies Sviitti
Puhemies Sviitti varauksen henkilömäärälle sisältäen aamiaisen, minibaarin, ohjelmailtoina pääsylipun ravintolaan, vapaan kylpylän käytön ja savusaunan yleisövuoroilla, autopaikoituksen ja internetyhteyden.

280,00 €